Ladies Businessclub

Vrouwen en voetbal gaan wel degelijk samen, dat bewijst de Ladies Businessclub van RKC Waalwijk. De eerste vrouwelijke Businessclub binnen de Nederlandse voetbalwereld is al ruim 15 jaar actief.

Het idee voor de Ladies Businessclub is ontstaan toen een aantal dames tot de conclusie kwamen dat ze weinig andere dames kenden bij de wedstrijden. De heren hadden het te druk met zaken dus namen ze zelf het heft in handen. Met veel plezier kijken de dames terug op dit uitstekende initiatief.

Het huidig bestuur heeft zitting genomen in juli 2012. Dit bestuur heeft de activiteiten van de vrouwenclub uitgebreid naar een 5-tal activiteiten per voetbalseizoen. Vaste items zijn het bezoeken van een uitwedstrijd, een bedrijfspresentatie van één van haar leden en een algemene ledenvergadering.

De Ladies Businessclub is bedoeld voor vrouwen die RKC Waalwijk een warm hart toedragen. Dit kunnen vrouwen/partners of medewerksters zijn van sponsoren, oud-sponsoren, Vriendenhome-leden, vrouwen uit het spelershome of vrouwen die een eigen bedrijf hebben maar geen sponsor zijn maar wel regelmatig wedstrijden bezoeken en daarbij gebruik maken van de business ruimtes.

Onze visie is dat de ladies elkaar hierdoor beter leren kennen, waardoor het een extra stimulans is om telkens de wedstrijden te komen bezoeken.

Met een afwisselend programma wordt ieder wat wils geboden; gezellige, ludieke, ontspannende of inspannende activiteiten en inspirerende bedrijfspresentaties, deels voor de naamsbekendheid van de Ladies Businessclub RKC Waalwijk, maar zeker ook om onze maatschappelijke betrokkenheid te delen. Een kans die u niet mag missen, dus meld u aan! Het lidmaatschap kost € 100,- per seizoen.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via ons e-mailadres:

info@ladiesbusinessclubrkcwaalwijk.nl 

Het Bestuur van Ladies Businessclub RKC Waalwijk
Margo Heeren, voorzitster
Jacqueline van der Linden, penningmeester
Sandra Speekenbrink, secretaresse
Manuela Brocken, bestuurslid

Lid worden van het RKC Netwerk

Neem contact op met mij om de mogelijkheden te bespreken met betrekking tot:

Gezellig netwerken

Wilt u zaken doen in een gezellige en sportieve omgeving? Word dan lid van één van onze Businessclubs!

Volgende wedstrijd


Jong PSV


-

RKC Waalwijk

Jupiler League
24 Februari 2017, 20:00
De Herdgang, Eindhoven