Terug5 Oktober: Scoor die Goal!

Ben jij die spits die zich graag wil laten inspireren door onze topspitsen Geoffrey Castillion, Rick ten Voorde en Karim Fachtali? Ben jij daarnaast lid van de Kids Club RKC WAALWIJK en tussen de 8 en 15 jaar? Doe dan mee aan ‘Scoor die Goal’!

RKC WAALWIJK biedt jou een spitsentraining aan, waarbij deze drie spitsen jullie begeleiden. Zij gaan je de fijne kneepjes van het vak leren. Ben jij benieuwd hoe Ten Voorde de keeper op het verkeerde been zet en op welke wijze Castillion het steeds weer voor elkaar krijgt om vrij voor het doel te lopen? Schrijf je dan nu in voor ‘Scoor die Goal’!

‘Scoor die Goal’ vindt plaats op woensdag 5 oktober op de trainingsvelden naast het Mandemakers Stadion. Je wordt tussen 13.00 en 13.15 uur verwacht bij de kleedkamers van de Jeugdopleiding RKC WAALWIJK. Deze zijn te vinden naast het Supporters Café, aan de korte zijde van het Mandemakers Stadion, achter van EE. Hier word je om 13.30 uur door Geoffrey Castillion, Rick ten Voorde en Karim Fachtali  opgehaald. Na een goede warming up word je doormiddel van verschillende oefeningen omgetoverd tot een echte topspits! Om 15.00 uur zal de training worden afgesloten.

Misschien speel jij je wel in de kijker van één van de jeugdscouts van RKC WAALWIJK!

Heb jij een vriendje of vriendinnetje dat geen lid is van de Kids Club RKC WAALWIJK, maar wel helemaal gek is van voetbal? Je mag dit keer bij Scoor die Goal één vriendje of vriendinnetje meenemen. Leuk hè!?

Je kunt jezelf inschrijven door een e-mail te sturen naar kidsclub@rkcwaalwijk.nl. Laat hierbij je naam, woonplaats, leeftijd en lidnummer achter. Vermeld ook of je een vriendje of vriendinnetje meeneemt en wat zijn of haar naam is. Dan zien we je graag op 5 oktober verschijnen bij ‘Scoor die Goal’!

Terug
AGENDA
BANNERS
 
Het-Ganzenest04
Autorijschool-Eva
Kets-Tattoo
Schoonheidssalon-Tiny-Verharen-02
KROOT-Installatie-&-Montage
Teamwereld
Noordlander
Triage-ART-04
Shuang-Long02
Pals-Los-1