TerugGert-Jan van Boxel gaat RKC WAALWIJK verlaten - 03-07-2012

Beste,

Graag wil ik u, als sponsor van RKC WAALWIJK, via deze weg laten weten dat ik na 5,5 jaar als accountmanager voor RKC WAALWIJK te hebben gewerkt, de club binnenkort ga verlaten.

Hoewel ik niet actief op zoek was naar een andere job, kwam ik onlangs een erg interessante vacature tegen. Daarop reageerde ik en volgden drie prettige gesprekken. Daarom kan ik u nu met gepaste trots melden: Ik ga aan de slag als Fondsenwerver bij Villa Pardoes. Het feit dat je gezinnen met ernstig, mogelijk levensbedreigend zieke kinderen een gratis week vakantie voor het hele gezin mag aanbieden geeft mij ontzettend veel voldoening. Daarbij in ogenschouw nemende dat ik met mijn medisch dossier regelmaat krijg in mijn werk (maandag tot vrijdag – 9 tot 5) is deze overstap voor mijn gezondheid het beste. Regelmaat en minder hectiek komt mijn gezondheid ten goede.

Per 1 september ga ik aan de slag bij Villa Pardoes. Op 17 augustus heb ik mijn laatste werkdag bij RKC WAALWIJK, een club waarvoor ik me de laatste 5,5 jaar met ziel en zaligheid heb ingezet. Uiteraard blijf ik dat tot en met 17 augustus ook doen! Daarna draag ik met veel vertrouwen mijn taken over aan Joost de Wit, Robbert Schouwenaars en Johnny de Vries.

Ik wil u, en alle anderen met wie ik de voorbije jaren in veel gevallen regelmatig contact heb gehad, danken voor een bijzonder fijne samenwerking en een heel mooie tijd. We hebben ups (promotie, kampioenschap, zevende plek in de Eredivisie) en downs (degradatie) meegemaakt, maar bij mij overheerst na ruim 5 jaar één gevoel: trots op hetgeen RKC WAALWIJK, mede dankzij uw steun, heeft bereikt.

De komende 7 weken zal ik blijven knallen voor RKC WAALWIJK en hopelijk kan ik u bij één van de eerste wedstrijden van de club in het Rabo Vriendenhome, de Businessroom of de Rabo Lounge nog de hand schudden om u te persoonlijk te danken voor de prettige samenwerking van de voorbije jaren.

Met sportieve groeten,

RKC WAALWIJK
Gert-Jan van Boxel
Accountmanager

Terug
BUSINESS NIEUWS
BANNERS
bannerAdOnlinesport