TerugRegenbui kan pret niet drukken op Efteling Golfpark - 15-06-2011

Na een opnieuw succesvol golftoernooi in 2010, mochten wij ook voor het jaar 2011 weer een geweldig evenement plannen voor de businessclub van RKC WAALWIJK. Het toernooi vond ook dit jaar weer plaats op de vrijdag voor Pinksteren.

De middag startte stralend met een heerlijk zonnetje en een klein windje. Rond het middaguur kwamen de eerste gasten aan bij het Efteling Golfpark. Bij binnenkomst kreeg iedereen een overheerlijk kopje koffie aangeboden en een vers belegd broodje. Na een kort welkomstwoordje van Marco van de Werken, en enkele notities van de marshal Walter Kessels, was het tijd om te vertrekken naar de toegewezen holes. De clinic met pro David kon een klein half uurtje later ook van start gaan op de driving range.

Gedurende de middag kon men op de baan genieten van de baancatering, welke was verzorgd door Restaurant De Mandarijn en Maison Luuk. De vingers werden afgelikt bij de heerlijke hapjes en bijpassende drankjes. Verder werd iedereen in de baan door onze jaarlijkse cateringbuggy voorzien van vers gekoeld drinken en waar nodig van een hartige snack. Hoe mooi het weer startte op deze dag en hoe hoopvol we waren dat we de middag droog zouden eindigen, begon het tegen de klok van 17.00 uur toch te regenen. Door de grote hoeveelheid regen die er viel, werd de wedstrijd voortijdig afgeblazen. Een aantal flights heeft hierdoor één of twee holes moeten missen. De clinic was gelukkig al iets voor 17.00 uur klaar en was men net op tijd binnen, voordat de regen echt doorzette.

Desondanks was de middag weer buitengewoon geslaagd en werd afgesloten met een drankje en een bittergarnituur. Iedereen kreeg de gelegenheid om zich op te frissen, alvorens we zouden starten met de prijsuitreiking. Gertjan Verschuren nam de prijsuitreiking voor zijn rekening, omdat Rens Merkelbach ons deze dag niet kon vergezellen. De eerste prijzen werden uitgedeeld voor de clinic, welke in ontvangst genomen mochten worden door Frank Bax voor de eerste plaats en Niels Nielen voor een tweede plaats. Bij de dames was de eerste prijs bestemd voor Elly de Rooij en mocht Fientje Bax de tweede prijs in ontvangst nemen. Bij de heren had Ed de Goeij de beste score, gevolgd door Harold de Baar. De longest werd behaald door Tonnie Vos en Ed de Goeij. Michael van Heusden mocht de neary achter zijn naam noteren.

Na de prijsuitreiking was iedereen klaar voor het wok- en barbecuebuffet. Door de regen was het buffet binnen opgesteld, maar dat mocht de sfeer niet drukken. Het mocht iedereen goed smaken, met alle lof voor de Efteling en Restaurant De Mandarijn, die een heerlijk aanvulling heeft geleverd op het barbecuebuffet. Voordat het buffet werd gepresenteerd, heeft iedereen deel mogen nemen aan de jaarlijkse loterij, waarin we prijzen mochten verloten als een broodrooster, een lingeriebon, een stofzuiger en dinerbonnen van Restaurant De Mandarijn, Hugo’s Eethuis en Restaurant De Molen.

Na het buffet was iedereen nog in de gelegenheid om te blijven hangen voor een drankje, om te netwerken en om gezellig samen zijn. Ook dit jaar mogen we, ondanks een beetje regen, terug kijken op een geweldige dag. We willen iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage aan deze geweldige dag en we hopen jullie in de nabije toekomst weer te mogen ontmoeten.

Terug
BUSINESS NIEUWS
BANNERS
bannerAdOnlinesport