SPONSORMOGELIJKHEDEN Terug

Zaken doen in een gemoedelijke en professionele sfeer

RKC WAALWIJK is sinds jaar en dag een gemoedelijke, Bourgondische en professionele betaaldvoetbalorganisatie met een regionale uitstraling en een publieksvriendelijk stadion dat als multifunctioneel meetingpoint fungeert voor zowel publiek als sponsors, jong en oud. Een organisatie die al jaren een prominente positie inneemt in het Nederlandse voetballandschap en hier ook niet meer uit weg te denken is.

En RKC WAALWIJK kan nog veel meer voor u betekenen! Het Mandemakers Stadion biedt het bedrijfsleven luxe faciliteiten, exposuremogelijkheden en een perfect platform om zakenrelaties op te bouwen en te versterken. De Businessclub RKC WAALWIJK is immers het grootste zakenplatform van De Langstraat!

De diverse hospitality-faciliteiten die RKC WAALWIJK u kan bieden in een exclusieve, sportieve en bovenal sfeervolle ambiance worden u, evenals de exposuremogelijkheden, in de sponsorbrochure in pakketvorm aangeboden.

De verschillende pakketten geven u een enorme differentiatie in sponsormogelijkheden. Op deze wijze is er voor elk wat wils (de pakketten zijn allemaal voorzien van seats op de hoofdtribune van het Mandemakers Stadion). Zo kunt u in een meest luxe ambiance genieten van de wedstrijden van het Eerste elftal van RKC WAALWIJK.

Naast de pakketten die worden aangeboden is er ook de mogelijkheid voor exposure middels boarding. Zo heeft RKC WAALWIJK de beschikking over LED Boarding, waarbij u als bedrijf op ludieke wijze uw bedrijf de gewenste exposure kunt geven. Geheel naar wens wordt er tijdens de thuiswedstrijden uw animatie afgespeeld op de LED Boarding. De beelden van de Eredivisieduels worden tot ver na het weekend uitgezonden op de NOS, Fox Sports en de regionale omroepen. Al met al een wekelijks bereik van 500.000 – 1.000.000 kijkers.

Ook is er de mogelijkheid tot statische boarding, waarbij u uw bedrijf promoot in het Mandemakers Stadion tijdens de thuiswedstrijden en de overige activiteiten zoals de Kidsclubdag en Open Dag.

Bent u geïnteresseerd?
Neem dan contact op met onze commerciële afdeling. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Commerciële afdeling RKC WAALWIJK
Algemene telefoonnummer: 0416-334356

Contactpersonen

Robbert Schouwenaars
Accountmanager
info@rkcwaalwijk.nl

Johnny de Vries
Accountmanager
info@rkcwaalwijk.nl

foxsports.nl

Terug
BROCHURE
BANNERS
Michiel-Knippels-projectstoffering02
Shuang-Long04
MARKonTarget-Productiviteitsbureau-bv-01
fresh-produce
Koopplein-Waalwijk
Taxibedrijvandenhout