TerugGeen ClubCard-verplichting voor eerste Eredivisieduel

Sinds het behalen van het kampioenschap in de Jupiler League, begin mei, heeft RKC WAALWIJK uitgekeken naar de terugkeer in de Eredivisie. Op zaterdag 6 augustus is het zover. Heracles Almelo komt op de eerste speeldag van het nieuwe seizoen op bezoek in het Mandemakers Stadion. Voor die wedstrijd (aanvang: 19.45 uur) geldt geen ClubCard-verplichting. Er is dus sprake van vrije verkoop.
De kaartverkoop voor de wedstrijd gaat vandaag (maandag) van start.

De kassa’s van het Mandemakers Stadion zijn op de wedstrijddag vanaf anderhalf uur voor de aftrap geopend. Wie liever eerder al een kaartje aanschaft, kan daarvoor onder meer terecht bij het secretariaat van RKC WAALWIJK. Dat is gevestigd in het Mandemakers Stadion en op werkdagen geopend van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op donderdag is het secretariaat één uur eerder gesloten en dus tot 16.00 uur open.

Ook kunt u terecht bij de Primera-winkel bij u in de buurt.

Gaat u voor de snelle en gemakkelijke weg? Dan bestelt u uw toegangskaart op www.onlineticketservice.nl. Doet u dit tijdig, dan wordt uw toegangsbewijs zelfs thuisgestuurd! Prijzen voor volwassenen lopen uiteen van € 15,00 tot € 22,50. Voor jeugd en 65-plussers geldt een korting.

Terug
KAARTVERKKOOP
BANNERS
bannerAdOnlinesport