TerugBeloftenteams strijden op 2 mei in Waalwijk om bekertitel - 13-04-2011

Hoewel RKC WAALWIJK op vrijdag 29 april haar laatste thuiswedstrijd speelt in de reguliere competitie, is er ook op maandag 2 mei volop activiteit in het Mandemakers Stadion. Die dag spelen Jong Vitesse/AGOVV en Jong Feyenoord/Excelsior in Waalwijk tegen elkaar in de finale van de KNVB Beker voor Beloften. De bekerfinale begint om 20.00 uur. Het betreft hier een rookvrije wedstrijd.

Supporters van Feyenoord en Excelsior Rotterdam nemen op 2 mei plaats op de vakken JJ, KK en HH. Vak EE zal worden bemand door de fans van Vitesse en AGOVV Apeldoorn. Een kaartje voor deze vakken kost slechts 2 euro en is alleen te verkrijgen via de verkoopkanalen van betreffende clubs. Voor meer informatie hierover gaat u naar www.feyenoord.nl en www.vitesse.nl.

Neutrale supporters schaffen hun kaarten (het betreft de vakken GG en FF; lange zijde) aan bij het secretariaat van RKC WAALWIJK. Kosten voor een plaats op de lange zijde, tegenover de hoofdtribune, bedragen 5 euro. Hoofdtribunekaarten met toegang tot de businessruimte kosten 10 euro en zijn voorbehouden aan de sponsors, besturen en medewerkers van de betreffende clubs.

Terug
MEER NIEUWS RKC WAALWIJK
BANNERS
 
Cafe-de-victorie
t-Vosje
Jakko-Sport1
Verkeersschool-Jean-Paul
Vos-bouw-en-klusservice