TerugKaarten uitduels Ajax en FC Volendam nu verkrijgbaar - 14-02-2011

Wie RKC WAALWIJK wil aanmoedigen tijdens de halve finale van de KNVB Beker tegen Ajax (donderdag 3 maart, 20.45 uur) en de competitiewedstrijd in Volendam tegen de plaatselijke FC (vrijdag 11 maart, 18.45 uur), kan vanaf heden terecht bij het secretariaat van RKC WAALWIJK. Kaarten voor beide wedstrijden zijn daar verkrijgbaar.

Een kaart voor het uitvak in de Amsterdam ArenA voor Ajax-RKC WAALWIJK, een duel waarin een plaats in de finale van de KNVB Beker op het spel staat, kost 10 euro. Het betreft een kaart voor eigen vervoer; wie in het bezit is van zo’n ticket, kan met zijn of haar eigen auto de wedstrijd in Amsterdam bezoeken.

Supporters van RKC WAALWIJK die de wedstrijd willen bezoeken, kunnen hun kaarten alleen in Waalwijk aanschaffen. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s in Amsterdam namelijk gesloten. Kaarten voor het uitvak van de Amsterdam ArenA voor de wedstrijd Ajax-RKC WAALWIJK zijn tot en met maandag 28 februari, 12.30 uur, te verkrijgen.

Ook in het geval van FC Volendam-uit gaat het om kaarten voor vrij vervoer. Die kaarten kosten 15 euro per stuk. Supporters van RKC WAALWIJK die de wedstrijd willen bezoeken, kunnen hun kaarten alleen in Waalwijk aanschaffen. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s in Volendam namelijk gesloten.

Kaarten voor het uitvak van het Kras Stadion voor de wedstrijd FC Volendam-RKC WAALWIJK zijn tot en met woensdag 9 maart, 17.00 uur, te verkrijgen.

Resumé:
Ajax – RKC WAALWIJK (Halve finale KNVB Beker, 3 maart, 20.45 uur), kaartje á 10 euro, verkrijgbaar tot en met maandag 28 februari, 12.30 uur. Uitkassa’s in Amsterdam gesloten.
FC Volendam – RKC WAALWIJK (Jupiler League, 11 maart, 18.45 uur), kaartje á 15 euro, verkrijgbaar tot en met woensdag 9 maart, 17.00 uur. Uitkassa’s in Volendam gesloten.

Terug
MEER NIEUWS RKC WAALWIJK
BANNERS
 
Cafe-de-victorie
t-Vosje
Jakko-Sport1
Verkeersschool-Jean-Paul
Vos-bouw-en-klusservice