TerugMis de Jupiler League-topper tegen FC Volendam niet! - 08-03-2011

Vrijdag staat de topper tegen FC Volendam op het programma. Een lastige uitwedstrijd waarbij RKC WAALWIJK de steun van haar supporters goed kan gebruiken. Kaarten voor de Jupiler League-topper tussen FC Volendam en RKC WAALWIJK kosten 15 euro per stuk. Supporters van RKC WAALWIJK die de wedstrijd met eigen vervoer willen bezoeken, kunnen hun kaarten alleen in Waalwijk aanschaffen. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s in Volendam namelijk gesloten.

Kaarten voor het uitvak van het Kras Stadion voor de wedstrijd FC Volendam-RKC WAALWIJK zijn tot en met vrijdag, 14.30 uur, te verkrijgen aan het secretariaat van RKC WAALWIJK. FC Volendam-RKC WAALWIJK begint op vrijdag 11 maart om 18.45 uur.

SVRKC
Kiest u ervoor om met SVRKC mee te reizen, dan kunt u vanavond (dinsdag) voor het laatst een gecombineerde bus- en toegangskaart aanschaffen in de fanshop. Deze is geopend van 19.00 tot 20.30 uur. Leden betalen 23 euro voor een dergelijke kaart. Niet-leden betalen 37,00 euro.

Parkeerinformatie
Volendam en RKC WAALWIJK willen de supporters van de bezoekende ploeg graag op het volgende wijzen:
“Het is verboden op of aan wegen, die deel uitmaken van de bebouwde kommen van Edam en Volendam en van het natuurgebied tussen de beide bebouwde kommen, alcoholhoudende drank te nuttigen en aangebroken flessen, blikjes e.d. met alcoholhoudende drank bij zich te hebben”.

Voor een uitgebreide parkeeraanwijzing, kan -HIER- worden geklikt.

Terug
MEER NIEUWS RKC WAALWIJK
BANNERS
 
Cafe-de-victorie
t-Vosje
Jakko-Sport1
Verkeersschool-Jean-Paul
Vos-bouw-en-klusservice