TerugNog 200 plaatsen á 2,50 euro te verkrijgen in uitvak Het Kasteel - 29-03-2011

Al 450 kaarten werden er verkocht aan RKC WAALWIJK-supporters, de afgelopen weken. De wedstrijd Sparta Rotterdam-RKC WAALWIJK belooft er dan ook één te worden met veel sfeer. Aanstaande vrijdag nemen beide teams het om 20.45 uur op Het Kasteel, de thuishaven van Sparta Rotterdam, tegen elkaar op. In het kader van het 123-jarig bestaan van de club, worden de kaarten aangeboden voor slechts 2,50 euro.

Kaarten voor het uitvak zijn nog tot donderdag 16.00 uur aanstaande bij het secretariaat van RKC WAALWIJK te verkrijgen. Aanhangers van RKC WAALWIJK die in het bezit zijn van zo’n kaart, kunnen vervolgens op eigen vervoer afreizen naar Het Kasteel.

Ook hebben Supportersvereniging RKC WAALWIJK en de OSW busreizen georganiseerd. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden die de supportersvereniging voor Sparta Rotterdam-RKC WAALWIJK biedt, kunt u terecht op www.svrkc.nl. Informatie over de OSW-busreis naar Rotterdam is te vinden op www.osw-waalwijk.nl.

De tribunevakken voor Sparta Rotterdam-supporters zijn al zo goed als uitverkocht. Komt het uitvak in Het Kasteel ook vol, dan wordt die kraker uit de Jupiler League dus gespeeld in een uitverkocht stadion!

Terug
MEER NIEUWS RKC WAALWIJK
BANNERS
 
Cafe-de-victorie
t-Vosje
Jakko-Sport1
Verkeersschool-Jean-Paul
Vos-bouw-en-klusservice