TerugOp eigen vervoer voor slechts 6 euro naar Vitesse-RKC WAALWIJK - 15-05-2012

RKC WAALWIJK reist zondagmiddag af naar Arnhem om in het Gelredome de allesbeslissende wedstrijd in de play-offs te spelen tegen Vitesse. Supporters van RKC WAALWIJK kunnen hun club zowel met de auto als met de bus achterna reizen om de ploeg te steunen. Kaarten voor het duel Vitesse-RKC WAALWIJK zijn per direct te verkrijgen.

Auto
Bij het secretariaat van RKC WAALWIJK kunnen omwisselbiljetten gekocht worden, die op zondagmiddag – tussen 14.15 en 14.45 uur –  op het parkeerterrein naast het Mandemakers Stadion ingewisseld kunnen worden voor een toegangskaart. Deze omwisselbiljetten kosten 6 euro.

LET OP:  een bestelling bestaat uit minimaal 3 toegangskaarten á 6 euro en een gratis parkeerkaart.

In Arnhem is plaats voor 60 auto’s. Er worden dan ook maar 60 parkeerkaarten uitgegeven. Afhankelijk van de busverkoop van SV RKC en OSW Waalwijk bestaat de mogelijkheid dat in een later stadium meer parkeerkaarten beschikbaar komen.

Openingstijden secretariaat
Het secretariaat van RKC WAALWIJK kent deze week, net als vorige week, ruimere openingstijden dan normaal. Dinsdag dan woensdag is het secretariaat tot 21.00 uur geopend. Donderdag van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Vrijdag sluit het secretariaat om 16.00 uur.

Bus
Supporters die liever met de bus naar Arnhem gaan, kunnen terecht bij SV RKC en OSW Waalwijk. Zij organiseren bij uitwedstrijden buscombireizen. Zo ook voor het duel Vitesse-RKC WAALWIJK. Een buscombireis wil zeggen: vervoer per bus heen en terug én een kaartje voor het uitvak. Meer informatie over hun reizen is te vinden via www.svrkc.nl en www.osw-waalwijk.nl.

LET OP: de uitkassa in Arnhem is gesloten!

Terug
MEER NIEUWS RKC WAALWIJK
BANNERS
 
Cafe-de-victorie
t-Vosje
Jakko-Sport1
Verkeersschool-Jean-Paul
Vos-bouw-en-klusservice