TerugRJO Willem II/RKC A1 doet wat het doen moet!

RJO Willem II heeft vandaag uistekende zaken gedaan door thuis te winnen van FC Volendam A1 2-0. Beide doelpunten werden gemaakt door Jos Peltzer. Ze behouden hiermee de koppositie en zijn zeker van promotie. RJO Willem II/RKC B1 heeft vandaag het lastige uit duel gewonnen bij de tukkers . RJO Willem II/RKC B1 won de wedstrijd met 0-1 van FC Twente B1. RJO Willem II/RKC C1 stond vandaag tegenover rivaal NAC Breda de teams verdeelde de punten einduitslag 1-1. RJO Willem II/RKC C2 verloor hun wedstrijd thuis tegen ADO Den Haag C2 met 1-2. RJO Willem II/RKC D1 speelde gelijk tegen Roda JC D1 er werden vier doelpunten gescoord uitslag 2-2. RJO Willem II/RKC D2 verloor de uitwedstrijd in Roosendaal met 3-0 tegen RBC Roosendaal D2. RJO Willem II/RKC D3 bleef steken op een gelijkspel 2-2.

RJO Willem II/RKC A1-FC Volendam A1            2-0

Vandaag stond er een spannende wedstrijd op het programma RJO WillemII/RKC A1 moest het opnemen tegen de nummer vijf FC Volendam A1. Om de koppositie vast te kunnen houden en zo goed als zeker te zijn van promotie moest er vandaag gewonnen worden. De wedstrijd kwam de eerste helft kwam nog niet op gang er kwamen geen grootte kansen voor beide teams. De eerste helft vielen er dan ook geen doelpunten er moest anders worden gevoetbald worden om de score te open. De tweede helft begon meteen goed RJO WillemII/RKC A1 kwam sterker uit de kleedkamer. In de 48ste minuut kwam er een corner voor RJO WillemII/RKC A1. De bal viel bij de eerste paal en Jos Peltzer kon de bal inkoppen voordat de keeper van FC Volendam er bij kon komen 1-0. Niet veel later kwam er een goed uitgespeelde aanval zorgde voor de 2-0. Niet veel later kwam de 2-0 in 60ste minuut werdt er een  diepe bal op Jasper de Wit gespeeld die vervolgens de bal terug legt op Jos Peltzer en de bal onberispelijk binnen schiet.Volgende week staat de topper op het programma RJO WillemII/RKC A1-AJAX A2 en kan er afstand worden genomen van de directe conccurent AJAX A2.

Opstelling RJO Willem II/RKC A1; Koen van Boxtel, Luuk Hultermans (84. Collin van Hoogdale), Thomas Huijben, Danny Nguyen, Kenny Anderson, Hafid Salhi (84. Marlon Konings), Michéle Meerburg, Jos Peltzer (84. Arif Türkyilmaz), Jasper de Wit (84. Ryan Sanusi), Adikalie Kamara, Virgil Misidjan.

FC Twente B1-RJO WillemII/RKC B1               0-1

RJO WillemII/RKC B1 begon sterk aan de wedstrijd elk duel wist RJO Willem/IIRKC B1 te winnen. Er werden goede combinaties gevonden achterin stond de verdediging erg sterk opgesteld. In de 22ste minuut kreeg RJO WillemII/RKC B1 een vrije trap Jesse Wielinga schoot de bal goed op doel de keeper liet de bal los en Ingo van Weert kopte de bal binnen. In de tweede helft was het zelfde spelbeeld als de eerste helft het verschil was dat RJO meer kansen kreeg. RJO kreeg nog in het laaste deel van de wedstrijd nog grote kansen wat kon leiden tot meer doelpunten. Dat gebeurde niet en de wedstrijd kwam aan een einde en RJO WillemII/RKC B1 nam dikverdiend de drie punten mee naar huis. Er komen nog moelijke wedstrijden aan maar we staan op een gedeelde vijfde plaats een uistekende plek in de eredivisie.

Opstelling RJO WillemII/RKC B1; Nils den Hartog, Rewien Ramlal, Tom van Rijswijk (53. Derk Hakkers), John Sebastiano, Armand Selmani (61. Simon van Zeelst), Berry Sonnenschein, Ramon van Veldhoven, Ingo van Weert, Jesse Wielinga (70. Rick de Kok), Branco van den  Boomen (89. Mart van de Sande), Sjoerd van Beers.

RJO Willem II/RKC C1-NAC Breda                   1-1

RJO Willem II/RKC C2-ADO Den Haag C2       1-2

Er werd vandaag thuis gevoetbald tegen ADO Den Haag C2. RJO Willem II/RKC begon slap aan de wedstrijd er kwamen geen kansen voor beide teams. In de 30ste minuut kwam er toch een kans voor RJO WillemII/RKC C2. Er werdt een bal goed ingespeeld op Gatelee Barosso die sterk zijn lichaam voor de bal zetten. Hij speelde de bal terug op Kal Verheijden die de bal prima binnen  schoot1-0. Na dit doelpunt werdt RJO Willem II/RKC C2 slordiger in de 35ste minuut gaat het in de verdediging mis. ADO Den Haag profiteerde van de fout en kon de bal voorgeven en binnen schieten 1-1. Er kwamen aan beide kanten geen gevaarlijke momenten meer we gingen met een 1-1 de rust in. De tweede helft het spelbeeld was het zelfde als voor rust. Geen grote kansen kwamen er en geen gevaarlijke momenten. Het beeld gaf aan dat er niet meer gescoord zou worden totdat er weer een fout achterin werdt gemaakt. In de 70ste minuut kon ADO Den Haag weer profiteren door een fout achterin be bal werdt weer voorgeven en goed afgerond. Een gelijk spel was verdiend geweest maar de drie punten gingen naar ADO Den Haag C2.

Opstelling RJO Willem II/RKC C2; Robin van Iersel, Tim van Broekhoven (42. Baris Arpat), Mats Deijl, Joep van den Rande, Kevin Schmeink, Frenkie de Jong (57. Julian Calor), Louisben Jagt, Sam Habraken (36. Niek Favier), Kal Verheijden, Gatelee Barosso (49. Joey Doms), Kemmerun van Erp (57. Luuk Weismann

RJO WillemII/RKC D1-Roda JC D1                  2-2

Een belangrijke wedstrijd vandaag voor RJO Willem II/RKC D1. Er moesten meer punten worden behaald om uit de onderste plekken vandaan te komen. De nummer acht, negen, en tien hebben evenveel punten het werd dus spannend onderin. De wedstrijd was nog geen 10 minuten bezig of er werdt al een doelpunt gemaakt Thomas Haans laat een gemakkelijke bal uit zijn vingers glippen en duwd de bal in eigen doel 0-1. In de 19de minuut was er bijna meteen antwoord een vrije trap vanaf 20 meter gaat maar net over. In de 23ste minuut is het dan toch raak. Rick van de berg speeld de bal goed in op Hicham Chatouani die de bal goed terug legt en Rick prima de bal binnenschiet 1-1. Nog geen vijf minuten later kan er weer gescoord worden. Nikola Maric lobt de bal over de keeper heen 28ste minuut 2-1. Voor rust komt er nog een enorme kans voor Roda JC D1 maar Thomas Haans staat goed opgesteld en pakt de bal prima. Er waren kansen over en weer maar in 53 minuut kon Thomas de bal niet stoppen geklungel in de verdediging en kon de 2-2 niet voorkomen. Er kwamen nog kleine kansen voor beide teams maar uiteindelijk werden de punten verdeeld.

Opstelling RJO Willem II/RKC D1; Thomas Haans, Tijn van der Velden, Roshon Eijma (40. Rob van Loon), Toby Klomp, Roy Lamers, Dani Koks, Bas Reijenga (30. Nick van den Oord), Mick van Schijndel (30. Bart Braam), Nikola Maric, Hicham Chatouani, Rick van den Berg.

RBC Roosendaal D2-RJO Willem II/RKC D2                3-0

RJO WillemII/RKC D3-Oirschot D1                             2-2

Terug
KAARTVERKKOOP
BANNERS
bannerAdOnlinesport