TerugRKC WAALWIJK treedt aan tegen AWC en Antilliaanse internationals - 24-05-2011

Voordat het voetbalseizoen zaterdag tegen WSC wordt afgesloten, is RKC WAALWIJK donderdag in Wijchen te gast bij AWC. Om 19.30 uur nemen de eerste elftallen van beide clubs het tegen elkaar op in een oefenduel. Bij AWC treden diverse voetballers van de nationale ploeg van de Nederlandse Antillen aan. Volwassenen betalen deze avond 7,50 entree. Jeugd t/m 14 jaar betaalt 4 euro. De opbrengst van deze wedstrijd komt geheel ten goede aan de Bicentini Foundation.

De Bicentini Foundation zet zich in om het geestelijk en lichamelijk welzijn van jongeren op Curaçao te bevorderen. Dit doet zij door geld in te zamelen, trainingen te verzorgen aan lokale trainers en door het opzetten van zoghete Bicentini Sportsplaza’s. Hier kunnen jongeren op Curaçao na school onder begeleiding sporten. De topvoetballers Gregory van der Wiel, Vurnon Anita en Leroy Fer hebben zich als ambassadeur aan deze stichting verbonden.

Donderdag wordt om 17.00 uur een voorwedstrijd gespeeld door de B1 van de Regionale Jeugdopleiding Willem II/RKC en de A1 van AWC.

Terug
MEER NIEUWS RKC WAALWIJK
BANNERS
 
Cafe-de-victorie
t-Vosje
Jakko-Sport1
Verkeersschool-Jean-Paul
Vos-bouw-en-klusservice