TerugSchaf nu een kaart aan voor RKC WAALWIJK-Fortuna Sittard - 06-12-2010

Heeft u geen SeizoenClubCard aangeschaft en wilt u toch graag aanwezig zijn bij de laatste thuiswedstrijd van RKC WAALWIJK in de Jupiler League van het kalenderjaar 2010? Ga dan voor een los toegangsbewijs!

Bij de wedstrijd tegen Fortuna Sittard is er wel sprake van een ClubCard-verplichting van 3 op 1. Dit wil zeggen dat u een (Seizoen)ClubCard nodig heeft om een kaartje aan te schaffen. Een ClubCard schaf u snel en kosteloos aan door – HIER – te klikken.

Waar koop ik mijn kaartje?
Kaarten koopt u vervolgens aan het secretariaat van het Mandemakers Stadion, dat op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur geopend is, of bij de Primera-winkel bij u in de buurt.

Gaat u voor de snelle en gemakkelijke weg? Dan bestelt u uw toegangskaart op www.onlineticketservice.nl. Doet u dit tijdig, dan wordt uw toegangsbewijs zelfs thuisgestuurd! Prijzen voor volwassenen lopen uiteen van € 15,00 tot € 22,50. Voor jeugd en 65-plussers geldt een korting.

Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s geopend. U kunt dus kort voor de wedstrijd op vertoon van een (Seizoen)ClubCard nog een kaartje aanschaffen.

Terug
MEER NIEUWS RKC WAALWIJK
BANNERS
 
Cafe-de-victorie
t-Vosje
Jakko-Sport1
Verkeersschool-Jean-Paul
Vos-bouw-en-klusservice