TerugSparta Rotterdam-uit: voor slechts 2,50 euro naar Het Kasteel! - 22-03-2011

Een competitiewedstrijd bezoeken tussen Sparta Rotterdam en RKC WAALWIJK in het Rotterdamse Kasteel? Dat kan al voor slechts 2,50 euro! Omdat het de verjaardagswedstrijd van de Rotterdammers is, worden voor het duel tussen Sparta Rotterdam en RKC WAALWIJK feesttarieven gehanteerd.

Kaarten voor het uitvak zijn vanaf maandag 21 maart te verkrijgen bij het secretariaat van RKC WAALWIJK voor slechts 2,50 euro per ticket. Aanhangers van RKC WAALWIJK die in het bezit zijn van zo’n kaart, kunnen op eigen vervoer afreizen naar Het Kasteel.

Ook hebben Supportersvereniging RKC WAALWIJK en de OSW busreizen georganiseerd. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden die de Supportersvereniging voor Sparta Rotterdam-RKC WAALWIJK biedt, kunt u terecht op www.svrkc.nl. Informatie over de OSW-busreis naar Rotterdam is te vinden op www.osw-waalwijk.nl.

De wedstrijd Sparta Rotterdam-RKC WAALWIJK wordt gespeeld op vrijdag 1 april en begint die dag om 20.45 uur. De tribunevakken voor Sparta Rotterdam-supporters zijn al zo goed als uitverkocht. Komt het uitvak in Het Kasteel ook vol, dan wordt die kraker uit de Jupiler League dus gespeeld in een uitverkocht stadion!

Kaarten voor het uitvak (vrij vervoer) zijn tot en met donderdag 31 maart te verkrijgen bij het secretariaat. Het secretariaat sluit die dag om 16.00 uur.

Terug
MEER NIEUWS RKC WAALWIJK
BANNERS
 
Cafe-de-victorie
t-Vosje
Jakko-Sport1
Verkeersschool-Jean-Paul
Vos-bouw-en-klusservice