TerugBogers en Maas transformeren Kids Club-jeugd in topspitsen

Woensdag verzorgden de assistent-trainers Adrie Bogers en Rob Maas een voetbaltraining voor de leden van Kids Club RKC WAALWIJK. Zomaar een training? Nee, nee, een spitsentraining. De activiteit Scoor die Goal wordt al jaren voor de jongste supporters van RKC WAALWIJK georganiseerd. Bij deze activiteit leren zij via leerzame voetbalonderdelen de fijne kneepjes van het aanvallersvak. Hoe kan ik het best op doel schieten? Hoe maak ik een individuele actie? Hoe omspeel ik de keeper? Dit en meer vragen werden ook dit keer weer beantwoord. Niet alleen door de trainers, want ook RKC WAALWIJK-aanvallers Donny de Groot en Fred Bensn waren van de partij. Zij weten immers als geen ander wat erbij komt kijken om een goede aanvaller te worden!

De jonge RKC WAALWIJK-supporters luisteren aandachtig naar de aanwijzingen
       van assistent-trainer Rob Maas. Maik van den Kieboom luistert mee.
Doelpunten maken bleek bij deze editie van Scoor die Goal wat lastiger dan andere jaren. Waren de afstanden groter dan normaal? Nee, die waren hetzelfde. Waren de ballen zwaarder dan gebruikelijk? Nee, dit was ook niet het geval. Hoe komt het dan dat het maken van doelpunten erg lastig was deze middag? Jawel, het doel werd bemand door twee doelmannen van het eerste elftal van RKC WAALWIJK. Arjan van Dijk en Maik van den Kieboom. Gedreven als zij zijn, probeerden zij hun doel schoon te houden. Ook al zijn het jonge supporters van RKC WAALWIJK, een keeper vist liever geen ballen uit het net. Toch moesten de jonge doelmannen er een aantal keer aan geloven. Natuurlijk dankzij de tips van Rob Maas, Adrie Bogers, Donny de Groot en Fred Benson!

      Als jonge voetballer trainen met op de achtergrond het stadion van jouw
                  favoriete club; een droom voor menig jeugdvoetballer 

Ben jij tussen de 0 en 14 jaar en groot supporter van RKC WAALWIJK? Zou jij ook graag deel willen nemen aan activiteiten als Scoor die Goal? Word dan nu lid van Kids Club RKC WAALWIJK. Gedurende het voetbalseizoen worden verschillende activiteiten georganiseerd waarbij spelers van het eerste elftal aanwezig zijn. Zo leer je de spelers pas echt kennen! Er is altijd ruimte om met de voetballers te praten, hen vragen te stellen en met hen op de foto te gaan. Daarbij beleef je de leukste avonturen met mascotte RiKCy.

Wil jij lid worden of weet je iemand in jouw omgeving die dit graag zou willen? Neem dan even contact op met RKC WAALWIJK door een e-mail te sturen naar kidsclub@rkcwaalwijk.nl.

Foto’s: www.rkcfotos.nl

Terug
AGENDA
BANNERS
bannerAdOnlinesport