TerugFantastische voetbalavond

In verband met de Meer dan Voetbal week speelde de Kids Club van RKC WAALWIJK en Excelsior zaterdagavond 3 maart een tweetal wedstrijden.

Op één van de trainingsvelden waar het eerste elftal van RKC WAALWIJK normaal gesproken traint stonden zaterdag om 18.00 uur maar liefst 40 enthousiaste kinderen klaar voor de aftrap. Uit de vele aanmeldingen waren 20 voetballertjes van de Kids Club RKC WAALWIJK geloot. Zij speelde in twee teams van tien spelers tegen hun leeftijdsgenootjes van de Kids Club van Excelsior.

Het enthousiasme en plezier bij de kinderen spatte er deze avond van af. Iedereen deed ontzettend zijn best om de eer van RKC WAALWIJK te verdedigen. En beide wedstrijden gingen gelijk op. Na 20 minuten wisselde de teams van Excelsior van speelveld en speelde alle kinderen nog een wedstrijd van 20 minuten.

Met veel enthousiaste ouders langs de lijn werkte de kinderen zich in het zweet. Bij beide wedstrijden werd er door zowel Excelsior als RKC WAALWIJK volop gescoord. Maar het leek de spelers vooral te gaan om het plezier in het voetbal en niet zozeer om de uitslag van de wedstrijden. Dit tot genoegen van de meelevende personeelsleden van zowel Excelsior als RKC WAALWIJK die ook een kijkje kwamen nemen.

Na het laatste fluitsignaal gingen alle kinderen gezamenlijk op de foto. Om zich vervolgens richting de kleedkamer te begeven. Alle deelnemers gingen zich snel omkleden want zij waren ook allen uitgenodigd voor de wedstrijd die zelfde avond van RKC WAALWIJK tegen Excelsior. De kinderen zagen, in een bijna compleet gevuld Kids Club vak, Geoffrey Castillion RKC WAALWIJK naar een 1-0 overwinning schieten. Dit maakte de avond voor de kinderen van de Kids Club RKC WAALWIJK compleet.

Voor de deelnemers, de ouders, de kids van Excelsior, Stichting Meer dan Voetbal en RKC WAALWIJK was het een geslaagde avond. Met het oog op de toekomst, is dit een activiteit die zeker nog eens georganiseerd kan worden.

Terug
AGENDA
BANNERS
bannerAdOnlinesport