TerugKids Club- leden testen conditie en volgen krachttraining bij Below

Op woensdag 23 februari was een tiental kinderen op bezoek bij Fitnesscentrum Below in Waalwijk. Om 15.30 uur werden de kinderen ontvangen in de kantine van het fitnesscentrum. Er waren niet alleen leden van de Kids Club aanwezig. RKC WAALWIJK speler Jeff Stans ging namelijk samen met de kinderen hun kracht en conditie testen. Door de vele trainingsuren met het eerste elftal beschikt Jeff over een uitstekende conditie. Hij was benieuwd welke kinderen zich konden meten met hem.

Na een korte toelichting over de apparatuur, werd er gestart met de fitnesstest. Alle kinderen kregen een formulier om de scores bij te houden. De fitnesstest bestond uit; roeien, fietsen, lopen, steppen en de crosstrainer. Gelukkig was er ook een pauze met een sportdrank om op adem te komen.

Er werden veel calorieën verbrand tijdens de fitnesstest en alle deelnemers waren behoorlijk vermoeid. Er volgde echter nog een onderdeel. Na de conditietest was het tijd voor een introductieles krachttraining. De krachttraining bleek zwaarder dan verwacht. Gelukkig waren er echte krachtpatsers aanwezig die hun spierballen het werk lieten doen.

Als afsluiting van de dag was er een prijsuitreiking. Alle deelnemers hadden uitstekende inzet getoond en kregen een officieel fitnessdiploma. Kids Club- lid Melvin van Gogh kroonde zich tot winnaar van de fitnesstest op nipte afstand gevolgd door Jeff Stans. Als beloning ontving hij een officiële Below- sporttas. Een geslaagde dag voor de kinderen en hopelijk is er volgend jaar meer animo voor deze leuke activiteit. Klik hier om een compilatie van deze middag te bekijken.

Lijkt het jou ook leuk om een keer te sporten bij Below? Ga dan naar www.belowfitness.nl en bekijk de vele mogelijkheden. Voor jong en oud is er een divers aanbod, van kinderfeesten tot bedrijfsfitness.

Terug
AGENDA
BANNERS
bannerAdOnlinesport