TerugRiKCy bezoekt afsluiting feestweek BS De Vijfhoeven

Op vrijdag 1 juli bracht RiKCy een bezoek aan basisschool De Vijfhoeven in Vlijmen. De school bestaat 25 jaar en vierde dit met een feestweek vol activiteiten.

Maandag voerde een schoolreis alle klassen naar Toverland. Op dinsdag en woensdag werden er voor de leerlingen van de Vlijmense basisschool allerlei workshops met het thema ‘beroepen’ gegeven. Donderdag waren een sport- en spelprogramma en een fotospeurtocht door de wijk georganiseerd. Het hoogtepunt van de jubileumweek volgende op vrijdag: de presentatie van hetgeen de kinderen op dinsdag en woensdag hadden geleerd. Ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden waren uitgenodigd om de optredens te bewonderen. Ook RiKCy was aanwezig om er samen met de kinderen een feestelijke dag van te maken. De kinderen konden met de mascotte van RKC WAALWIJK op de foto, of een handtekening van RiKCy krijgen.

Foto’s van de week zijn te vinden op http://www.vijfhoeven.nl/menu_nieuws/algemeen_nieuws.htm. Daarnaast werd er op vrijdag een leuk filmpje gemaakt van de activiteiten.

 

Terug
AGENDA
BANNERS
bannerAdOnlinesport