TerugG-voetballers steunen RKC WAALWIJK tijdens overwinning op N.E.C.

G-voetballers steunen RKC WAALWIJK tijdens overwinning op N.E.C.

 

RKC WAALWIJK steunt met alle liefde het G-voetbal in Nederland. Zo organiseerde zij eerder dit seizoen al de G-voetbaldag bij RKC WAALWIJK, in samenwerking met studenten van Fontys Hogescholen en verschillende andere partijen. Deze dag was een groot succes voor zowel de organisatie als de deelnemers. Om de betrokkenheid te tonen bij het G-voetbal leverde RKC WAALWIJK in de zomer een bijdrage aan het jaarlijkse G-voetbalweekend te Tilburg. Ditmaal niet door actief te zijn bij de uitvoering van het evenement, maar door het uitnodigen van alle vierhonderd deelnemers voor de Eredivisie wedstrijd RKC WAALWIJK-N.E.C.

 

Afgelopen zondag (25 september 2011) was het zo ver. Om 14.30 uur zaten vierhonderd enthousiaste G-voetballers klaar voor de aftrap van een mooie voetbalwedstrijd. Deze G-voetballers lieten duidelijk zien echte voetbalsupporters te zijn. Met een schitterend spandoek, ratelaars en klaphandjes moedigden zij RKC WAALWIJK de gehele wedstrijd hartstochtelijk aan! De spelers van de Waalwijkers en de andere aanwezige supporters genoten zichtbaar van de steun van de G-voetballers.

 

Bovendien zorgde het G-voetbal ervoor dat er in de rust ook het een en ander te beleven viel. Zanger en ambassadeur Michael Humblé vermaakte in de rust het publiek met zijn liedjes en werd hierbij ondersteund door twee dansende cheerleaders van het G-voetbal. Ook mascotte Tippy ontbrak natuurlijk niet deze middag en hij zweepte het publiek tijdens de rust op. Mede dankzij de grote steun van de G-voetballers wist een sterk RKC WAALWIJK met 2-0 te winnen van N.E.C.

 

RKC WAALWIJK heeft genoten van de aanwezigheid van de G-voetballers. Zoals zij eerder veel voldoening overhield aan de RKC G-voetbaldag. In de toekomst zal RKC WAALWIJK zich ook zeker met veel overgave blijven inzetten voor het G-voetbal. Dank ook aan de vrijwilligers die RKC WAALWIJK ondersteunen tijdens deze evenementen.

 

Zie hier het verslag en een filmpje van de RKC WAALWIJK G-voetbaldag 2011:

http://www.rkcwaalwijk.nl/rkc-waalwijk-nieuws/team-ten-voorde-en-team-van-peppen-presteren-op-rkc-waalwijk-g-voetbaldag/

 

G-voetballers, graag tot snel bij RKC WAALWIJK!

Terug
MEER SOCIAAL MAATSCHAPPELIJK NIEUWS
BANNERS
 Het-Ganzenest04
Matras-Advies-Nederland_RKC_275-x-60_reacties klanten
 
 Matras-Advies-Nederland_RKC_275-x-60_Meld-u-aan