TerugNationale Sportweek 2012: RKC WAALWIJK bezoekt Oudheusden

In het kader van de Nationale Sportweek 2012 bracht RKC WAALWIJK op dinsdag 24 april een bezoek aan voetbalclub HHC’09 uit de gemeente Heusden. In samenwerking met Stichting de Schroef, HHC’09 en De Twern werd dit initiatief voor de tweede keer georganiseerd. Vorig jaar vond de eerste editie van dit evenement plaats waarbij het de doelstelling is om basisschoolkinderen afkomstig uit de gemeente Heusden op een leuke en plezierige manier aan het bewegen te krijgen. Het bevorderen van de sportparticipatie onder jongeren wordt door middel van meerdere activiteiten gerealiseerd. Ondanks het wisselvallige weer waren er op deze dinsdagmiddag ongeveer honderd kinderen aanwezig.

De RKC WAALWIJK-spelers Sigourney Bandjar en Aaron Meijers begonnen na een korte introductie met een gezamenlijke warming-up. Mascotte RiKCy was ook van de partij om de kinderen te helpen met hun rek- en strek-oefeningen. Na afloop van de warming-up werden de kinderen verdeeld over groepen en werd er deelgenomen aan de verschillende spelonderdelen. Verschillende RKC WAALWIJK-attracties zoals het Opblaasbaar Mandemakers Stadion, RiKCy op de Stropdas, het RKC WAALWIJK-springkussen en een voetbal snelheidsmeter fungeerden als onderdeel. Gedurende de middag leerden de kinderen alle voetbalvaardigheden van de RKC WAALWIJK-spelers Bandjar & Meijers en was er de mogelijkheid voor een handtekening of foto.

Ter afsluiting van de dag werd de sportiefste deelnemer van het evenement beloond met een officieel Nederlands Elftal-shirt dat wordt gedragen op het aankomende Europees Kampioenschap. De andere deelnemers ontvingen allen een RKC WAALWIJK-goodiebag.

RKC WAALWIJK bedankt de ondersteunende partners Stichting de Schroef, HHC’09 en De Twern voor de organisatie en uitvoering van deze dag. RKC WAALWIJK is Meer dan Voetbal!

Terug
MEER SOCIAAL MAATSCHAPPELIJK NIEUWS
BANNERS
 Het-Ganzenest04
Matras-Advies-Nederland_RKC_275-x-60_reacties klanten
 
 Matras-Advies-Nederland_RKC_275-x-60_Meld-u-aan