TerugJong RKC WAALWIJK speelt vanavond in Mandemakers Stadion - 20-08-2012

De terugkeer van Jong RKC WAALWIJK wordt vanavond compleet. Enkele maanden nadat bekend werd dat het team bij RKC WAALWIJK zou terugkeren, spelen de beloften van de Waalwijkers hun eerste thuiswedstrijd in het Mandemakers Stadion. Jong Sparta Rotterdam is vanavond (maandag) de tegenstander. Er wordt afgetrapt om 18.30 uur en de toegang is uiteraard vrij.

Halve competitie
Drie beloftencompetities zijn in de beginfase van het seizoen stuk voor stuk poules van acht teams die geografisch zijn ingedeeld. Er wordt een halve competitie afgewerkt (zeven speeldagen) en aan het einde van de rit worden de drie groepen opgedeeld. De bovenste vier teams van de drie poules gaan een Eredivisie vormen en de onderste vier teams van de verschillende competities gaan samen de Eerste Divisie vormen.

Seizoen begonnen
Jong RKC WAALWIJK begon het seizoen vorige week met een gelijkspel. De ploeg van trainer/coach Rob Maas deelde in Den Haag de punten met Jong ADO Den Haag. Het duel eindigde in 0-0. De tegenstander van vanavond, Jong Sparta Rotterdam, begon de jaargang met een driepunter. In Rotterdam wonnen de roodwitten met 2-0 van Jong FC Utrecht.

Vanavond gratis entree
De wedstrijden van Jong RKC WAALWIJK zijn gratis te bezoeken. Vanavond wordt gespeeld in het Mandemakers Stadion. Alleen het vak DD is geopend. De aftrap is om 18.30 uur.

Live verslag via Twitter
RKC WAALWIJK doet dit seizoen rechtstreeks verslag van alle wedstrijden van Jong RKC WAALWIJK via Twitter. Om dit verslag te volgen kunt u terecht op www.twitter.com/RKC_wedstrijden.

Terug
MEER NIEUWS RKC WAALWIJK
BANNERS
 
Cafe-de-victorie
t-Vosje
Jakko-Sport1
Verkeersschool-Jean-Paul
Vos-bouw-en-klusservice