TerugKoop vanavond al kaarten voor RKC WAALWIJK-FC Twente - 06-05-2012

Het seizoen is nog niet afgelopen. Want, RKC WAALWIJK heeft de play-offs voor Europees voetbal bereikt! Een prestatie van formaat! Aanstaande donderdag wacht direct een thuisduel: RKC WAALWIJK-FC Twente. Zondag wacht de return in Enschede.

Voor thuisduels in de play-offs zijn SeizoenClubCards en sponsorpassen niet geldig. Dit wil zeggen dat iedere supporter en sponspor een losse kaart dient aan te schaffen. Dit kan vanavond (zondag) al bij het secretariaat! Het secretariaat is vanavond geopend vanaf 17.30 uur.

Kaartverkoopinformatie
Zoals gezegd zijn SeizoenClubCards en en de sponsorpassen niet geldig voor duels in de play-offs. Deze zijn, zoals bekend, alleen geldig bij thuiswedstrijden in de reguliere competitie. Om supporters en sponsors toch de mogelijkheid te bieden hun eigen stoel te claimen, krijgen zij tot dinsdag 12.00 uur de kans om hun eigen stoel te kopen. Na die tijd is de eigen stoel niet langer verzekerd.

Er is sprake een (Seizoen)ClubCard-verplichting van 4 op 1. Houders van een ClubCard of SeizoenClubCard kunnen op vertoon van hun pas dus 4 kaarten aanschaffen. Mensen zonder dergelijke pas kunnen kaarten aanschaffen op vertoon van een regiogebonden legitimatiebewijs.

Sponsors ontvangen zoals te doen gebruikelijk bij play-off- en bekerduels een e-mail met reserveringsformulier, waarop zij kunnen aangeven hoeveel en welke plaatsen zij willen reserveren.

Ruime openingstijden
Voor het thuisduel zijn de openingstijden van het secretariaat van het Mandemakers Stadion vergroot. Supporters kunnen van maandag tot en met woensdag niet tot 17.00 uur bij het secretariaat terecht, maar tot 21.00 uur.

Terug
MEER NIEUWS RKC WAALWIJK
BANNERS
 
Cafe-de-victorie
t-Vosje
Jakko-Sport1
Verkeersschool-Jean-Paul
Vos-bouw-en-klusservice