TerugOmwisselbiljetten FC Twente-RKC WAALWIJK gratis af te halen - 07-05-2012

Het duel FC Twente-RKC WAALWIJK is voor supporters van RKC WAALWIJK gratis te bezoeken. Bij het secretariaat van RKC WAALWIJK zijn omwisselbiljetten af te halen die aanstaande zondag tussen 13.30 en 14.00 uur op het parkeerterrein naast het Mandemakers Stadion omgewisseld kunnen worden voor een toegangskaart. Op eigen vervoer kan vervolgens afgereisd worden naar Enschede. Het duel dat wordt gespeeld in de Grolsch Veste begint om 16.30 uur.

Het secretariaat van RKC WAALWIJK kent deze week ruimere openingstijden dan normaal. Maandag, dinsdag dan woensdag is het secretariaat tot 21.00 uur geopend. Donderdag en vrijdag op de gebruikelijke tijden: 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 21.00 uur.

Supporters die liever met de bus naar Enschede gaan, kunnen terecht bij SV RKC en OSW Waalwijk. Zij organiseren bij uitwedstrijden buscombireizen. Zo ook voor het duel FC Twente-RKC WAALWIJK. Een buscombireis wil zeggen: vervoer per bus heen en terug én een kaartje voor het uitvak. Meer informatie over hun reizen is te vinden via www.svrkc.nl en www.osw-waalwijk.nl.

LET OP: de uitkassa in Enschede is gesloten!

Terug
MEER NIEUWS RKC WAALWIJK
BANNERS
 
Cafe-de-victorie
t-Vosje
Jakko-Sport1
Verkeersschool-Jean-Paul
Vos-bouw-en-klusservice