TerugRKC WAALWIJK klaar voor openingswedstrijd: PSV-thuis - 10-08-2012

Na een voorbereidingsperiode van zes weken is het eerste elftal van RKC WAALWIJK er klaar voor: de start van het seizoen 2012/2013. De geelblauwen trappen, onder leiding van trainer/coach Erwin Koeman, de jaargang af in het eigen Mandemakers Stadion. Morgen (zaterdag) komt PSV op bezoek in Waalwijk. De Brabantse derby RKC WAALWIJK-PSV begint om 18.45 uur.

Voorbereiding
RKC WAALWIJK begon in juli aan de voorbereiding op seizoen 2012/2013. Na duels met vv Helvoirt (6-0 winst), Groot Woudrichem (12-0 zege), Fortuna Düsseldorf II (4-1 overwinning), Achilles’29 (2-0 winst), FC Den Bosch (0-0), Getafe (1-0 zege tijdens Open Dag), Genclerbirligi (0-3 nederlaag) en FC Eindhoven (2-1 overwinning) zijn de geelblauwen er klaar voor: de start van de competitie.

Topper
RKC WAALWIJK treft tijdens de eerste wedstrijd van de Eredivisie in het seizoen 2012/2013 direct een toptegenstander. Het Eindhovense PSV, dat gaat voor het kampioenschap deze jaargang, is zaterdagavond te gast in het Waalwijkse Mandemakers Stadion. De laatste keer dat beide teams tegenover elkaar stonden in dat stadion trokken de Waalwijkers aan het langste eind. RKC WAALWIJK klopte de ploeg uit de Lichtstad enkele maanden geleden nog met 2-1.

Enkele afwezigen
Trainer/coach Erwin Koeman kan tijdens het treffen met PSV op een drietal spelers wegens blessures geen beroep doen. Middenvelder Peter Jungschläger en de spitsen Mark Janssen en Richard Barroilhet zijn zaterdag niet inzetbaar. Trainer Dick Advocaat moet het in zijn PSV-wedstrijdselectie stellen zonder de van een blessure terugkerende Zanka en de geschorste Ola Toivonen.

Kassa’s open, kaarten bijna uitverkocht
Het heeft er veel van weg dat de publieke tribunes voor de wedstrijd RKC WAALWIJK-PSV uitverkocht zullen raken. Voor de vakken EE, HH en JJ zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar. De stadionkassa’s gaan zaterdagmiddag om 17.15 uur open en daar zullen dan de laatste kaarten liggen voor de eerste competitiewedstrijd van RKC WAALWIJK van het nieuwe Eredivisieseizoen. Anderhalf uur later, om 18.45 uur, is het dan zover: de start van RKC WAALWIJK-PSV.

Terug
MEER NIEUWS RKC WAALWIJK
BANNERS
 
Cafe-de-victorie
t-Vosje
Jakko-Sport1
Verkeersschool-Jean-Paul
Vos-bouw-en-klusservice