TerugRKC WAALWIJK speelt belangrijk duel in Nijmegen - 29-04-2012

RKC WAALWIJK neemt het zondagmidag in het Goffertstadion in Nijmegen op tegen N.E.C. Om 16.30 uur trappen twee ploegen af die nog volop meedoen om een plaats in de play-offs voor Europees voetbal. Heracles Almelo en FC Utrecht, twee ploegen die ook in de race zijn, verloren zaterdagavond hun wedstrijden. Winst in Nijmegen versterkt de positie van RKC WAALWIJK met het oog op de plaatsen 8 en 9 op de ranglijst.

Eerder dit seizoen stonden RKC WAALWIJK en N.E.C. in Waalwijk tegenover elkaar. Toen was het de van N.E.C. gehuurde aanvaller Rick ten Voorde die met de 2-0 de winst zeker stelde, na een afgemeten voorzet van Furkan Alakmak.

Trainer/coach Ruud Brood kan zondagmiddag niet beschikken over doelman Arjan van Dijk, aanvaller Mark Janssen (beiden knie) en verdediger Sigourney Bandjar (hamstring).

Live verslag
RKC WAALWIJK doet via Twitter (www.twitter.com/RKC_wedstrijden) rechtstreeks verslag van alle uitwedstrijden die de geelblauwen spelen. Op die manier kunnen supporters van de club die de reis naar het stadion die dag niet maken, toch gratis én live op de hoogte blijven van de verrichtingen van de Waalwijkse voetbalploeg.

Terug
MEER NIEUWS RKC WAALWIJK
BANNERS
 
Cafe-de-victorie
t-Vosje
Jakko-Sport1
Verkeersschool-Jean-Paul
Vos-bouw-en-klusservice