TerugRKC WAALWIJK tijdens voorbereiding veel in regio - 21-06-2012

Het eerste elftal van RKC WAALWIJK speelt dit seizoen het gros van haar vriendschappelijke duels in Waalwijk of omstreken. De geelblauwen komen achtereenvolgens in oefenduels in actie in Helvoirt, Woudrichem, Papendal, Groesbeek, drie keer Waalwijk en als afsluiter Loon op Zand.

Helvoirt, Woudrichem, Papendal, Groesbeek
De ploeg van trainer/coach Erwin Koeman begint het nieuwe seizoen in Helvoirt en speelt een week later, op 14 juli, in Woudrichem tegen een streekelftal dat bestaat uit spelers uit Woudrichem en omliggende dorpen. Op maandag 16 juli vertrekken de Waalwijkers op trainingskamp naar Papendal. Daar wordt tijdens het kamp tegen de reserves van Fortuna Düsseldorf gespeeld. Op 21 juli, als het trainingskamp ‘s ochtends wordt afgesloten, spelen de Brabanders ‘s middags in Groesbeek tegen het beste amateurteam van Nederland; Achilles’29.

Klapstuk: RKC WAALWIJK-Getafe tijdens Open Dag
Terug in Waalwijk volgen louter nog duels met profclubs. Op 24 juli wordt op het hoofdveld van RWB de streekderby tegen FC Den Bosch gespeeld. Het klapstuk van de voorbereiding is zonder twijfel de wedstrijd tegen Getafe uit de Spaanse Primera División. Die club is op 28 juli te gast in het Mandemakers Stadion. De wedstrijd RKC WAALWIJK-Getafe wordt gezien als de hoofdact van de Open Dag van RKC WAALWIJK. Het duel met de ploeg die afgelopen seizoen in competitieverband nog met 1-0 won van FC Barcelona is gratis te bezoeken.

Afsluiter bij Uno Animo
Na het treffen met Getafe komt het Turkse Genclerbirligi op bezoek in Waalwijk. Traditiegetrouw sluiten de Waalwijkers de voorbereiding af in Loon op Zand. Op het complex van Uno Animo wordt dit jaar gespeeld tegen FC Eindhoven.

Overzicht wedstrijden voorbereiding 2012/2013
Zaterdag 7 juli, 14.30 uur, Helvoirt: v.v. Helvoirt – RKC WAALWIJK
Zaterdag 14 juli, 14.30 uur, Woudrichem: Streekelftal Woudrichem – RKC WAALWIJK
Dinsdag 17 juli, 19.00 uur, Papendal: RKC WAALWIJK – Fortuna Düsseldorf II
Zaterdag 21 juli, 14.30 uur, Groesbeek: Achilles’29 – RKC WAALWIJK
Dinsdag 24 juli, 19.00 uur, Waalwijk (RWB): RKC WAALWIJK – FC Den Bosch
Zaterdag 28 juli, 18.45 uur, Mandemakers Stadion: RKC WAALWIJK – Getafe
Dinsdag 31 juli, 19.00 uur, Mandemakers Stadion: RKC WAALWIJK – Genclerbirligi
Vrijdag 3 augustus, 19.00 uur, Loon op Zand: RKC WAALWIJK – FC Eindhoven

Terug
MEER NIEUWS RKC WAALWIJK
BANNERS
 
Cafe-de-victorie
t-Vosje
Jakko-Sport1
Verkeersschool-Jean-Paul
Vos-bouw-en-klusservice