TerugRKC WAALWIJK versterkt zich met Rodney Sneijder - 10-07-2012

Middenvelder Rodney Sneijder mag zich vanaf nu RKC’er noemen. De voetballer komt per direct over van Ajax en heeft bij RKC WAALWIJK een contract voor twee seizoenen getekend.

De 21-jarige Sneijder begon zijn loopbaan in zijn geboortestad Utrecht bij amateurclub DOS. In 1999 werd de technisch vaardige speler opgemerkt door Ajax. Sindsdien speelt Sneijder voor de Amsterdammers. Afgelopen seizoen kwam de jongere broer van international Wesley op huurbasis uit voor FC Utrecht. In de Domstad speelde de kersverse aanwinst van RKC WAALWIJK 23 competitiewedstrijden in de Eredivisie. Drie keer vond hij de weg naar het net.

Hoofdscout Janus van Gelder van RKC WAALWIJK is erg enthousiast over het feit dat Sneijder zich voor twee seizoenen heeft verbonden aan de Waalwijkers. “Rodney is een zeer talentvolle speler”, zegt de hoofdscout van de Brabanders. “Iemand die het spel kan bepalen en over een uitstekende techniek beschikt. Ik heb er vertrouwen in dat Rodney, gezien zijn talent en wil om beter te worden, in Waalwijk de volgende stap in zijn ontwikkeling kan zetten.”

Foto’s: Studio Piet Pulles

Terug
MEER NIEUWS RKC WAALWIJK
BANNERS
 
Cafe-de-victorie
t-Vosje
Jakko-Sport1
Verkeersschool-Jean-Paul
Vos-bouw-en-klusservice