TerugACCOMMODATIE

Mandemakers Stadion
De thuishaven van RKC WAALWIJK heet Mandemakers Stadion. Dat stadion biedt plek aan 7.508 toeschouwers en beschikt over drie zakelijke ruimtes; de Lounge, de Businessruimte en het Vriendenhome. Het stadion is sinds 1996 in gebruik en is voorzien van alle denkbare gemakken voor spelers, toeschouwers, sponsors, medewerkers en journalisten.

De kleedkamer van RKC WAALWIJK is uitgerust met onder meer een ligbad en elke speler heeft in de kleedkamer zijn eigen kluisje. Het spelershome is in de zomer van 2009 grondig verbouwd. De ruimte is voorzien van spelcomputers, een pooltafel, een lounge-hoek, een bar, een groot televisiescherm en apparatuur waarmee door middel van videobeelden wedstrijden kunnen worden geanalyseerd. Het woord ‘home’ is op zijn plaats: het spelershome is als het ware een huiskamer voor de voetballers en stafleden van RKC WAALWIJK.

Sportpark Olympia
RKC WAALWIJK is één van de weinige clubs in het Nederlandse betaalde voetbal met eigen trainingsvelden die pal naast het stadion liggen. De club beschikt over een drietal trainingsvelden van gras en kan, indien nodig, uitwijken naar een kunstgrasveld. Ook dat veld ligt pal naast het Mandemakers Stadion.

Grotere kaart weergeven


Terug
ACCOMMODATIE
BANNERS
Cad-Design-Banner-01
banner_jorisvantilburg
TC-Snacks04
 Lampenier02
Cafe-de-victorie