TerugCULTUUR

Missie
RKC WAALWIJK is een transparante en gepassioneerde betaaldvoetbalorganisatie in Noord Brabant die structureel professioneel voetbal speelt in de top van de Eerste Divisie, met af en toe een verblijf in de Eredivisie, om zodoende optimaal te voorzien in de sportieve, economische en sociale behoeften van alle doelgroepen (personeel, supporters, sponsors en vrijwilligers) van de club.

Visie
Als transparante betaaldvoetbalorganisatie geven wij op een professionele doch familiaire wijze invulling aan de behoeften van de regio Waalwijk als het gaat om het spelen van betaald voetbal, het bewaken en uitstralen van onze identiteit, het bieden van een platform voor business en het inzetten van onze identiteitskracht voor sociaal maatschappelijke doeleinden.

Kernwaarden
RKC WAALWIJK is transparant, eigengereid en talentvol, en brengt dit op gemoedelijke, doch professionele wijze, tot uiting.

RKC WAALWIJK is trots op haar roots, op haar omgeving. Om dit uit te dragen heeft de club de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in haar maatschappelijke betrokkenheid. Met de campagne ‘You’ll Never Wolluk Alone’, en een nieuwe missie, visie en kernwaarden, tracht de club dit kracht bij te zetten. Bij de ingangen van het Mandemakers Stadion worden de bezoekers voortaan welkom geheten door voetballers van de club.

Campagne ‘You’ll Never Wolluk Alone’
RKC WAALWIJK is er voor haar omgeving, laat zich zien in de samenleving. De afgelopen maanden was zij bijvoorbeeld aanwezig bij de naschoolse futsallcompetitie in Drunen, bij een voetbalevenement in het kader van de Nationale Sportweek in Oudheusden en bij de opening van het schoolplein van MET Praktijkonderwijs in Waalwijk. Met initiatieven als het MVO-platform en het RKC WAALWIJK Buddyproject, en de plannen voor een StreetBattle in de gemeente Waalwijk, toont RKC WAALWIJK zich meer en meer betrokken bij haar omgeving.

Bij deze initiatieven werkt RKC WAALWIJK samen met maatschappelijke organisaties, het bedrijfsleven, de gemeentebesturen, de samenleving, de supporters en de KNVB. Door krachten te bundelen, kan de maatschappelijke functie van RKC WAALWIJK in de toekomst verder groeien. Niemand hoeft in deze alleen te staan, is de mening toegedaan.

Op herkenbare locaties in de regio zijn voetballers van RKC WAALWIJK gefotografeerd. Zo liet Sander Duits zich vastleggen in de haven van Sprang-Capelle, maakte Henrico Drost kennis met de Loonse en Drunense Duinen en poseerde Ohad Levita op het Raadhuisplein in Drunen. Deze beelden ondersteunen de campagne ‘You’ll Never Wolluk Alone’ en worden levensgroot afgedrukt op canvasdoeken die bij de ingangen van het Mandemakers Stadion zijn opgehangen.


Terug
BANNERS
Cad-Design-Banner-01
banner_jorisvantilburg
TC-Snacks04
 Lampenier02
Cafe-de-victorie