TerugCLUBCARD

De ClubCard (CC) biedt u de mogelijkheid om voor alle thuiswedstrijden van RKC WAALWIJK kaarten te kopen. Een ClubCard alleen is echter geen bewijs van toegang. Dit in tegenstelling tot de SeizoenClubCard. Een ClubCard, inclusief een fraaie RKC WAALWIJK-shawl om direct in de stemming te komen, kost 10 euro. Bent u houder van een ClubCard, dan krijgt u bovendien gratis viermaal per jaar het officiële RKC WAALWIJK Magazine thuisbezorgd. Op die manier blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen in en rondom het Mandemakers Stadion! Een ClubCard is 5 jaar geldig.

Hoe zit het nu met de ClubCard-verplichting?
U wilt een thuiswedstrijd van RKC WAALWIJK bezoeken of u wilt familie, vrienden of kennissen meenemen naar het Mandemakers Stadion, maar u weet niet wanneer u een ClubCard nodig hebt? Wij zetten het graag voor u op een rijtje.

De SeizoenClubCard

Een SeizoenClubCard (SCC) is ook een ClubCard en geeft u de mogelijkheid om extra toegangskaarten te kopen. Een SeizoenClubCard is bij alle thuiswedstrijden van RKC WAALWIJK een bewijs van toegang. Een SeizoenClubCard is één seizoen geldig.

Wedstrijden zonder ClubCard-verplichting

Bij een aantal thuiswedstrijden van RKC WAALWIJK geldt géén ClubCard-verplichting. De verkoop van toegangskaarten start 3 weken voor aanvang van de wedstrijd, op zaterdag bij de TicketBox-verkooppunten en de Online Ticketservice en op maandag bij het stadion. In de voorverkoop en op de dag van de wedstrijd kan iedereen (dus ook als u geen ClubCard hebt) toegangskaarten kopen. Indien er op de wedstrijddag nog toegangskaarten verkrijgbaar zijn, gaan de kassa’s 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd open.

Wedstrijden met ClubCard-verplichting
Voor een groot aantal thuiswedstrijden van RKC WAALWIJK is een ClubCard verplicht. Een (Seizoen)ClubCard-houder van RKC WAALWIJK kan voor deze wedstrijden, afhankelijk van de risicocategorie van de wedstrijd 1, 2, 3 of 4 kaarten in de voorverkoop kopen. De verkoop van toegangskaarten start 3 weken voor aanvang van de wedstrijd, op zaterdag bij de TicketBox-verkooppunten en de Online Ticketservice op maandag bij het stadion. Indien er op de wedstrijddag nog toegangskaarten verkrijgbaar zijn, gaan de kassa’s minimaal 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd open.

Wilt u een ClubCard bestellen, vul dan het onderstaande formulier in.

Een ClubCard is persoonsgebonden en vijf jaar geldig. Voor een ClubCard wordt 10 euro in rekening gebracht. Voor dit bedrag krijgt u niet alleen een ClubCard, maar ook een shawl van RKC WAALWIJK.

Zodra de ClubCard klaarligt bij het secretariaat van het Mandemakers Stadion, ontvangt u een e-mail en kunnen de ClubCard en gratis shawl worden afgehaald. Ter plaatsen kan het verschuldigde bedrag van 10 euro worden voldaan.

Achternaam(verplicht)

Voorletters (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)
JJJJ/MM/DD

Adres (verplicht)

Postcode & Plaats (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Rekeningnummer (verplicht)

Geslacht (verplicht)
 Man Vrouw

Door ondertekening van dit formulier stemt u in met de Voorwaarden Versterking ClubCard.

Voeg hier een copy van uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs (verplicht)

Terug
BANNERS
Kuijsten-Timmerwerken
van-den-Hoven-Elektrotechniek01
Van-Hilst
Autorijschool-Eva
acertuinen
JTO-Timmer-&-Onderhoudsbedrijf