TerugVERKOOPPUNTEN

Mandemakers Stadion
Kaarten voor alle thuiswedstrijden van RKC WAALWIJK zijn verkrijgbaar in de RKC WAALWIJK Fanshop. Deze is gevestigd op het voorplein van het Mandemakers Stadion. De Fasnhop is op werkdagen geopend van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur.
De verkoop van toegangskaarten start drie weken voor aanvang van de wedstrijd, op zaterdag bij de TicketBox-verkooppunten en de Online Ticketservice en op maandag bij het stadion.

TicketBox
TicketBox is de ticketingorganisatie van Nederland op het gebied van voetbal. Bij TicketBox koop je tickets voor alle wedstrijden in de Eredivisie, Jupiler League, KNVB beker, UEFA Cup, Champions League en voor het Nederlands Elftal.

De Nederlandse Staatsloterij, eigenaar van TicketBox, heeft besloten per 1 juli 2008 te stoppen met haar TicketBox activiteiten. TicketBox heeft op dit moment circa 1.200 verkooppunten verspreid over het hele land. De clubs in het Nederlands betaald voetbal vinden het belangrijk dat supporters op verschillende manieren tickets kunnen kopen. Daarom is besloten om de TicketBox-activiteiten in afgeslankte vorm onder de vlag van de KNVB voort te zetten. De KNVB heeft voor de verkoop van voetbaltickets een overeenkomst gesloten met winkelketen Primera. Deze winkelketen heeft 400 winkels gevestigd door heel Nederland en heeft veel ervaring met het verkopen van voetbaltickets.

Door afname van het aantal TicketBox-verkooppunten bestaat de kans dat u vanaf het nieuwe voetbalseizoen niet meer bij uw vertrouwde winkelier tickets kunt aanschaffen. Voor alle informatie over de veranderingen en het kopen van een voetbalticket kunt u terecht op deze website.

Meer informatie hierover vindt u op de pagina van TicketBox

TicketBox-adressen in Waalwijk en omgeving
- Sigaren- en tabakspeciaalzaak Bergmans, Sint Antoniusstraat 47, Waalwijk
- Primera van Wezenbeek, Hoofdstraat 78, Kaatsheuvel

Klik hier voor een verkooppunt bij u in de buurt.

Online ticketservice U kunt voor alle thuiswedstrijden van RKC WAALWIJK online kaarten bestellen.

RKC WAALWIJK beschikt over een eigen website (www.onlineticketservice.nl) waar u uw toegangskaart gemakkelijk en snel kunt bestellen.

Vragen over Online Ticketing:
0416- 33 43 56
info@rkcwaalwijk.nl

Kaarten, die minimaal vier dagen voor de wedstrijd besteld zijn, worden zonder kosten aan u opgestuurd en op uw huisadres bezorgd. Bestelt u een kaartje binnen vier dagen voorafgaand aan de wedstrijd, dan kunt u op de wedstrijdag de tickets afhalen bij Loket Inlichtingen (aan de thuiskassa’s).

KLIK HIER OM ONLINE KAARTEN TE BESTELLEN

Stadionkassa
Op wedstrijddagen zijn de thuiskassa’s bij het Mandemakers Stadion vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd geopend. Bij enkele thuiswedstrijden met verhoogd risico zijn de kassa’s gesloten. De thuiskassa’s bevinden zich aan de Akkerlaan op de hoek van vak EE.

Bij de thuiskassa’s kunt u helaas niet pinnen.

Terug
BANNERS
Kuijsten-Timmerwerken
van-den-Hoven-Elektrotechniek01
Van-Hilst
Autorijschool-Eva
acertuinen
JTO-Timmer-&-Onderhoudsbedrijf