TerugRKC IN DE MEDIA

Brabants Dagblad, De Waalwijker op Zondag & De Maasroute
Aanvullend op de eigen uitingen heeft RKC WAALWIJK een samenwerking met Brabants Dagblad en De Waalwijker op Zondag.

Supporters kunnen langs deze kanalen nog meer over RKC WAALWIJK lezen dan dat zij van de club gewend zijn. Trek je bijvoorbeeld op zondagmorgen De Waalwijker op Zondag open, dan tref je standaard een artikel aan over RKC WAALWIJK. Wat speelt er bij de club? Je leest het onder andere in De Waalwijker op Zondag. Op donderdag is het De Maasroute die aandacht besteedt aan RKC WAALWIJK.

In de week voorafgaand aan een thuiswedstrijd van RKC WAALWIJK tref je op woensdag eenzelfde soort artikel in Brabants Dagblad. De laatste ontwikkelingen bij de club op voetbaltechnisch gebied, maar ook op sociaal maatschappelijk, financieel en algemeen vlak. Ook de kaartverkoopinformatie voor de wedstrijd van vrijdag ontbreekt hierbij niet.

RTV Midden Brabant
Dat businessclublid RTV Midden Brabant RKC WAALWIJK een warm hart toedraagt, is bekend. Met ingang van het seizoen 20010/2011 introduceert zij nu in samenwerking met RKC WAALWIJK het RKC KWARTIER. Een radioblok met nieuws, achtergronden en een wekelijks interview met een speler, trainer of directielid van de club. Het RKC KWARTIER is iedere vrijdag tussen 10.15 en 10.30 uur te beluisteren.

Omroep Brabant TV, RTL 7 & Fox Sports
RKC WAALWIJK is ook op televisie te volgen. Omroep Brabant TV komt wekelijkse met het programma FC Brabant. RTL brengt alle samenvattingen van de wedstrijden in de Jupiler League op de buis.

In FC Brabant volgt Omroep Brabant TV het wel en wee van de vijf Brabantse clubs in de Jupiler League op de voet. Zo ook RKC WAALWIJK. Net als vorig jaar wordt er iedere uitzending ‘een wedstrijd van de week’ gekozen waarop uitgebreid wordt voor- en nabeschouwd. FC Brabant is iedere zaterdag vanaf 18.00 uur te zien op Omroep Brabant TV.

Op RTL 7 worden iedere vrijdag vanaf 22.00 uur de samenvattingen getoond van de gespeelde wedstrijden. Naast samenvattingen bekijkt u ook hier ook de reactie na afloop. Fox Sports brengt met ingang van het seizoen 2013/2014 ook LIVE-wedstrijden. Zowel op vrijdagavond als op maandagavond wordt een Jupiler League-wedstrijd rechtstreeks uitgezonden. De vrijdagavondwedstrijden beginnen om 18.45 en 20.45 uur, terwijl de wedstrijd op maandagavond altijd om 20.45 uur aanvangt


Terug
RKC MEDIA
BANNERS
 Het-Ganzenest04
Matras-Advies-Nederland_RKC_275-x-60_reacties klanten
 
 Matras-Advies-Nederland_RKC_275-x-60_Meld-u-aan