Wesley de Ruiter nieuwe aanwinst van RKC Waalwijk


De selectie van RKC Waalwijk is per direct versterkt met Wesley de Ruiter. De 28-jarige doelman heeft zich voor de rest van dit seizoen verbonden aan RKC Waalwijk en gaat op amateurbasis voor de Waalwijkers spelen.

De Ruiter trainde de voorbije weken al mee met de selectie van de geelblauwen en maakte een goede en frisse indruk op de technische staf van de Waalwijkers.

De kakelverse aanwinst van RKC Waalwijk heeft ervaring in zowel de Eredivisie als in de Jupiler League. De Ruiter startte zijn carrière in de Domstad, waar hij vier seizoenen onder contract stond bij FC Utrecht. Vervolgens stond hij achtereenvolgens onder de lat bij FC Den Bosch, Excelsior en wederom FC Den Bosch. Na zijn vertrek bij FC Den Bosch zat De Ruiter zonder club.

“Wesley heeft op de trainingen laten zien dat hij van absolute meerwaarde kan zijn voor RKC Waalwijk”, aldus Remco Oversier. “ We hadden echter niet de financiële middelen om hem eerder aan ons te binden. Het feit dat hij in zichzelf wil investeren door hier op amateurbasis aan de slag te gaan toont aan dat hij een op en top prof is. Wij zijn blij dat we ons hebben kunnen versterken met Wesley de Ruiter”, besluit de algemeen directeur.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Jong FC Utrecht


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Divisie
28 Januari 2019, 20:00
Stadion De Galgenwaard, Utrecht

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Voetbaluitslagen.com Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl Voetbaluitslagen.com e-kortingscode.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.