Erwin van Breugel restant seizoen en daaropvolgende 4 seizoenen assistent-trainer RKC Waalwijk


Erwin van Breugel heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot het einde van het seizoen en de vier daaropvolgende seizoen verbindt aan RKC Waalwijk. Van Breugel staat momenteel als interim-trainer voor de selectie van RKC Waalwijk na het vertrek van Martin Koopman, maar zal vanaf het moment dat er een nieuwe hoofdtrainer aangesteld wordt gaan fungeren als assistent-trainer.

De Waalwijkers waren al reeds met Van Breugel in gesprek over een dienstverband. Remco Oversier stelt dat Van Breugel uitstekend in het opgestelde profiel past: “Ons nieuwe businessplan voetbal gaat uit van hetgeen waar RKC Waalwijk om bekend staat: het werken met talentvolle, eigen mensen die zich bij onze club goed kunnen ontwikkelen en eventueel in de toekomst RKC Waalwijk als springplank kunnen gebruiken. Erwin past perfect in het profiel dat wij voor een assistent-trainer voor ogen hebben, hij werkt gestructureerd, is vertrouwd met video-analyses en is erg goed in staat om de speelwijze van zijn ploegen te ontwikkelen en perfectioneren. We hebben veel vertrouwen in Erwin, door het aangaan van dit langdurige contract willen we tevens de continuïteit in het voetbaltechnische beleid borgen.”

Erwin van Breugel heeft enorm veel zin om aan de slag te gaan: “RKC Waalwijk is een bijzondere en geweldige club waarvoor ik al langere tijd met heel veel plezier werkzaam ben. Ik ben enorm blij met deze kans en uit de gesprekken die ik met Remco heb gehad en het geboden contract spreekt veel vertrouwen. Ik kijk er naar uit om morgen aan de slag te gaan met de groep.”

De 33-jarige Van Breugel is reeds acht jaar verbonden aan RKC Waalwijk en was momenteel actief als trainer van de belofteploeg van Brabant United, de jeugdopleiding die de Waalwijkers delen met FC Den Bosch. In de voorgaande jaren dat hij actief was voor RKC Waalwijk trainde hij onder andere diverse jeugdelftallen en verrichte hij de video-analyses voor het eerste elftal. Momenteel is hij ook werkzaam als trainer van/coach van zondag hoofdklasser Blauw Geel ’38 uit Veghel.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Jong FC Utrecht


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Divisie
28 Januari 2019, 20:00
Stadion De Galgenwaard, Utrecht

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Voetbaluitslagen.com Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl Voetbaluitslagen.com e-kortingscode.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.