RKC Waalwijk versterkt zich met Nieuw-Zeelandse doelman Tamati Williams


Vanmorgen hebben RKC Waalwijk en doelman Tamati Williams overeenstemming bereikt over een contract met de duur van 4 maanden en daarnaast nog een optie voor een extra seizoen. De Nieuw-Zeelandse doelman was sinds afgelopen zomer clubloos en maakte indruk tijdens een proefperiode bij de Waalwijkers. Williams sluit per direct aan bij de selectie van Peter van den Berg.

“We kregen Tamati aangedragen middels een tip uit ons netwerk. De positieve indruk die we uit de verhalen over hem kregen heeft hij de afgelopen week meer dan waargemaakt op ons trainingsveld. Met zijn ervaring én winnaarsmentaliteit voegt hij echt iets toe aan onze jonge groep. Wij hopen samen met Tamati nog enkele mooie stappen te maken in het restant van de competitie,” aldus Remco Oversier.

 

De 32-jarige Williams beschikt over een Nederlands en Nieuw-Zeelands paspoort, waardoor hij onder Europese voorwaarden aan kan sluiten bij RKC Waalwijk. De doelman kwam voor zijn vorige club Auckland City onder andere uit op het WK voor clubteams. Tevens speelde hij 1 interland voor Nieuw-Zeeland.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


SBV Excelsior


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Play-Offs
22 Mei 2019, 18:30
Van Donge & De Roo Stadion, Rotterdam

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.