RKC Waalwijk versterkt zich met Evander Sno


RKC Waalwijk heeft zich na de winterstop verzekerd van de diensten van Evander Sno. De 29-jarige middenvelder stond al tweemaal eerder onder contract bij de Waalwijkers. Sno tekent een contract voor anderhalf seizoen en sluit in januari aan bij de selectie van Peter van den Berg.

Algemeen directeur Remco Oversier: “We zijn Evander na zijn vertrek in 2014 altijd blijven volgen en voerden deze zomer al enkele goede gesprekken over een terugkeer bij RKC. Destijds kwam het niet rond in verband met FIFA-regelgeving, maar in de komende transferperiode kunnen we hem probleemloos overschrijven. Evander is voor ons een speler uit de buitencategorie, we zijn dan ook blij en trots dat hij bij ons terugkeert. Met zijn komst onderstrepen we daarnaast nogmaals onze ambitie om dit seizoen de play-offs te halen.”

Ik heb altijd een warm gevoel gehouden bij RKC,” aldus Evander Sno. “De afgelopen twee jaar is er altijd contact gebleven tussen de club en mij. Het was jammer dat de overschrijving deze zomer niet rond kwam, maar ik ben blij dat ik hier na de winterstop weer aan de slag kan. De laatste keer ben ik hier vertrokken met een rotgevoel, nu wil ik samen met de club weer omhoog. Ik kijk er naar uit om een positief vervolg te geven aan het huidige en volgende seizoen van RKC Waalwijk.”

Evander Sno was eerder met wisselend succes actief bij RKC Waalwijk, waarvoor hij tot op heden 57 duels afwerkte. De fysiek sterke middenvelder was in het seizoen 2011-2012 één van de sterkhouders van het elftal dat een 9e plaats behaalde in de Eredivisie. In 2013-2014 degradeerde RKC, met Sno in de geledingen, naar de Jupiler League. In de voorgaande 57 duels tekende Sno voor 7 doelpunten en 3 assists.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


FC Twente


-

RKC Waalwijk

18 December 2018, 19:45
De Grolsch Veste, Enschede

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

E-kortingscode Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.