Bestel nu je SeizoenClubCard en bepaal samen met ons de selectie!


Beste RKC’er,

Nu het seizoen 2016-2017 voor ons RKC Waalwijk ten einde is kijken we op alle fronten weer vooruit naar het nieuwe seizoen. We gaan met een schone lei deze nieuwe voetbaljaargang in en willen dan ook samen met jou kritisch kijken naar de samenstelling van onze selectie! Het verlengen of bestellen van je SeizoenClubCard gaat gewoon door, evenals jouw belangrijke mening geven over mogelijke versterkingen voor ons RKC!

Een versterking voor de voorhoede, een robuuste stopper of toch liever een ‘lopende’ middenvelder? Jouw voorkeur telt volgend seizoen, want we zullen elke euro die we ontvangen uit de SeizoenClubCard verkoop rechtstreeks steken in het versterken van onze selectie. En omdat we jou nu dus vragen om een  ‘investering’ in de selectie te doen, vinden wij het niet meer dan normaal dat je ook mee mag bepalen in welke linie de club zich moet versterken. 

Op welke wijze je ook verlengt, jij kunt aangeven in welke linie wij volgens jou moeten investeren. Uiteraard houden we je ook op de hoogte van de opinie van alle RKC’ers die een SeizoenClubCard bestellen. Dit doen we via de website www.rkcwaalwijk.nl/tussenstand, dus neem daar gerust eens een kijkje!

Je kan je SeizoenClubCard verlengen of aanschaffen via www.besteljeseizoenclubcard.nl en in onze fanshop. Meer informatie over de prijzen klik hier.

We hopen ook volgend jaar op jouw steun te mogen rekenen en hopen snel van je te horen! Wij vormen tezamen, één RKC!

 

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Willem II


-

RKC Waalwijk

19 December 2017, 20:45
Koning Willem II Stadion, Tilburg

SEIZOENCLUBCARD

2017 - 2018