Voetbalquiz in het Mandemakers Stadion, schrijf je in!


Op zaterdag 4 november wordt er door quizgenootschap the Five Kings een heuse voetbalquiz georganiseerd in de RABO Businessroom van het Mandemakers Stadion. Anders dan andere keren zal de quiz dus deze keer uitsluitend gaan over voetbal. Let op: deze quiz is geen vervanging van de algemene kennisquiz die jaarlijks wordt georganiseerd ten behoeven van de ‘Stichting Samen RKC’. Deze algemene kennisquiz wordt dit jaar georganiseerd in het voorjaar van 2018.

Tijdens de quiz krijgt u 100 vragen voorgeschoteld die voetbal gerelateerd zijn. Er wordt gebruik gemaakt van audio, video en foto’s. Een team mag maximaal uit 5 spelers bestaan en deelnemen aan deze gezellige avond kost slechts € 20,- per team. Inschrijven voor de quiz kan op de website van the Five Kings: http://www.fivekingsquiz.nl/inschrijven/.

Zijn er teamleden met kunstgraskuiten of voetbalknieën, meld dan even onder het kopje overige wensen dat er een lage tafel nodig is. Wij regelen dan een tafel voor u die makkelijk toegankelijk is. De aftrap van de quiz is om 20.00 uur. 

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

NEC

Jupiler League
2 Maart 2018, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

SEIZOENCLUBCARD

2017 - 2018