TGG 1 winnaar van tweede editie Rabobank G-RKC Toernooi


Op zondag 10 september vond de tweede editie van het Rabobank G-RKC Toernooi, welke werd georganiseerd door Stichting Samen RKC, plaats in en rondom het Mandemakers Stadion. Tijdens deze wederom geslaagde editie deden 207 deelnemers mee, verdeeld over 18 teams. Er wordt door de organisatie teruggekeken op een sportief, gezellig en geslaagd toernooi.

Burgemeester Nol Kleijngeld verzorgde de opening van het toernooi, waarna om half 11 voor het eerst werd afgetrapt op de diverse velden. In wedstrijden van 15 minuten bonden de teams, verdeeld over vier poules, de strijd met elkaar aan. Na de poulefase gingen de vier nummers één de strijd met elkaar aan om de felbegeerde eerste plaats. De finale werd onder toeziend oog van vele toeschouwers afgewerkt door TGG1 en v.v. Mulo. Na een spannende eindstrijd kroonde TGG1 zich uiteindelijk tot winnaar van het toernooi. Na de finale trad zanger Michael Humble op en direct daaropvolgend volgde de prijsuitreiking, waarbij TGG1 de eerste prijs in ontvangst nam. De sportiviteitsprijs ging naar SVG Tilburg.

“Na de succesvolle editie van vorig jaar waren we erop gebrand om ook dit jaar weer een leuke en sportieve dag te bieden aan alle deelnemende G-voetbalteams,” aldus Anke te Boekhorst, coördinator van de Stichting Samen RKC. “Samen met onze partner de Rabobank en het fonds gehandicaptensport kunnen we terugkijken op een geslaagde dag. Wij danken naast onze partners ook onze vrijwilligers voor hun onmisbare deelname aan deze bijzondere dag.”

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

NEC

Jupiler League
2 Maart 2018, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

SEIZOENCLUBCARD

2017 - 2018