Één-tweetje van start in woonzorgcentrum de Eikendonk


Afgelopen donderdag, 9 november, was het zover! Het nieuwe project van RKC Waalwijk en Stichting Samen RKC, het één-tweetje, ging van start. Stichting Samen RKC, Hans Mulder, Serginho Greene, de OldStars en enkele vrijwilligers gingen op bezoek bij de bewoners van woonzorgcentrum de Eikendonk. Tijdens deze middag zijn verschillende activiteiten gedaan, waaronder biljarten, wandelen, koffie drinken en natuurlijk heel veel kletsen.

 

In de Eikendonk werd een drieband-toernooi gespeeld door Hans, Serginho en meneer van Boxtel, een bewoner van de Eikendonk. Tijdens het toernooi werd door de meegekomen vrijwilligers en verschillende bewoners wat gekletst en koffie gedronken terwijl meneer van Boxtel, een oud-steward van RKC, Hans en Serginho beiden versloeg. Serginho probeerde de wedstrijd nog een beetje spannend te maken en ontving veel tips van meneer van Boxtel, echter bleken zijn drieband kunsten niet op te kunnen tegen die van Meneer van Boxtel en werd zowel Serginho als Hans ruimschoots verslagen.

 

De andere groep bewoners en vrijwilligers maakten een kleine wandeling rondom de Eikendonk. De bewoners werden goed ingepakt zodat ze de kou konden trotseren. Eenmaal ingepakt vertrokken de vrijwilligers met de bewoners en zijn ze een klein uur onderweg geweest. Ondanks de kou was het heerlijk wandelweer waardoor, zowel de vrijwilligers, de bewoners en onze Stichting Samen RKC genoten hebben van dit uitstapje.

 

Voor ons en voor de bewoners van de Eikendonk is het een succesvolle middag geworden. Door wat tijd door te brengen met de bewoners van de Eikendonk hebben we ze een onvergetelijke en leuke middag kunnen bezorgen. Wij kijken alweer uit naar het volgende één-tweetje!

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

NEC

Jupiler League
2 Maart 2018, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

SEIZOENCLUBCARD

2017 - 2018