RKC Waalwijk organiseert supportersavond op maandag 5 november


Aanstaande maandag vindt de RKC Waalwijk Supportersavond plaats. Fans van ons RKC Waalwijk zijn vanaf 20.30 uur van harte welkom in ''De Fietsenstalling''. Dit is aansluitend op de wedstrijd van het tweede elftal. Zij spelen om 18.30 uur een thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht 2.

Tijdens deze avond gaan algemeen directeur Frank van Mosselveld en hoofdtrainer Fred Grim graag met de supporters in gesprek over zaken die spelen rondom onze club. Zijn er dingen waar je tegenaan loopt of die je kwijt wil?

Input van de supporters wordt er op prijs gesteld. Is er een onderwerp dat besproken moet worden? Stuur je bericht naar info@rkcwaalwijk.nl.

Vanzelfsprekend is eenieder van harte uitgenodigd om voorafgaand aan de supportersavond de wedstrijd van het tweede elftal te bezoeken. De entree, via de hoofdingang, is gratis.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


FC Twente


-

RKC Waalwijk

18 December 2018, 19:45
De Grolsch Veste, Enschede

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

E-kortingscode Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.