RKC Waalwijk Profavontuur laat kinderen leven als een echte prof!


Afgelopen week vond het RKC Waalwijk Profavontuur plaats, georganiseerd door Stichting Samen RKC. Een week waarin kinderen leefden als een echte prof!

De deelnemende kinderen stond meteen een drukke eerste dag te wachten. Zo werden de profcontracten ondertekend, werden de kinderen medisch gekeurd en vond er een eerste training plaats in het Mandemakers Stadion. Ook dinsdag stond er een zware training op het programma, dit keer met het tweede elftal van RKC Waalwijk. Woensdag hadden de kinderen hun welveriende rustdag maar donderdag konden ze weer aan de bak. En wel bij RYU Fitness & Martial Arts, waar onze talenten 's ochtends les kregen in verdedigingstechnieken. Na de lunch waren de kinderen weer in het stadion te bewonderen, waar ze een voetbaltraining kregen van onze eerste selectie. Vrijdag was de grote dag en maakten alle deelnemers hun officiele wedstrijddebuut in het Mandemakers Stadion. Verdeeld over het hoofdveld werden twee wedstrijden gespeeld. Eén duel werd zelfs na strafschoppen beslist! Met de wedstrijden kwam tevens een einde aan het Profavontuur, een sportieve en geslaagde week!

Afbeeldingen

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

NAC Breda

25 September 2018, 18:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Online Sponsoren

E-kortingscode Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl

Verleng en win!

Maak kans op een gesigneerd wedstrijdshirt. Stuur jouw unieke verhaal op & verleng je seizoenkaart!