RKC Waalwijk Profavontuur laat kinderen leven als een echte prof!


Afgelopen week vond het RKC Waalwijk Profavontuur plaats, georganiseerd door Stichting Samen RKC. Een week waarin kinderen leefden als een echte prof!

De deelnemende kinderen stond meteen een drukke eerste dag te wachten. Zo werden de profcontracten ondertekend, werden de kinderen medisch gekeurd en vond er een eerste training plaats in het Mandemakers Stadion. Ook dinsdag stond er een zware training op het programma, dit keer met het tweede elftal van RKC Waalwijk. Woensdag hadden de kinderen hun welveriende rustdag maar donderdag konden ze weer aan de bak. En wel bij RYU Fitness & Martial Arts, waar onze talenten 's ochtends les kregen in verdedigingstechnieken. Na de lunch waren de kinderen weer in het stadion te bewonderen, waar ze een voetbaltraining kregen van onze eerste selectie. Vrijdag was de grote dag en maakten alle deelnemers hun officiele wedstrijddebuut in het Mandemakers Stadion. Verdeeld over het hoofdveld werden twee wedstrijden gespeeld. Eén duel werd zelfs na strafschoppen beslist! Met de wedstrijden kwam tevens een einde aan het Profavontuur, een sportieve en geslaagde week!

Afbeeldingen

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


SBV Excelsior


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Play-Offs
22 Mei 2019, 18:30
Van Donge & De Roo Stadion, Rotterdam

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.