Gewilde Kevin Vermeulen kiest voor RKC Waalwijk


Aanvallende middenvelder Kevin Vermeulen (27) heeft zijn krabbel gezet onder een Waalwijks contract. Vermeulen komt over van SBV Excelsior en verbindt zich tot de zomer van 2020 aan de Geelblauwen.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld reageert verheugd op de komst van Vermeulen: “Kevin kon rekenen op belangstelling van vrijwel de gehele eerste divisie maar heeft bewust gekozen voor RKC Waalwijk, omdat hij gelooft in de toekomst van de club. Met zijn drive en loopvermogen voorzien we de selectie van een kwaliteitsimpuls. Bovendien past Kevin met zijn strijdvaardige karakter goed bij RKC Waalwijk.”

Vermeulen speelde onder meer in de jeugdopleiding van Feyenoord, FC Dordrecht en XerxesDZB. Als speler van laatstgenoemde club maakte hij in 2013 de stap naar Excelsior. Namens de Kralingers speelde hij ruim 140 wedstrijden in het betaalde voetbal, waarvan bijna honderd in de Eredivisie.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


N.E.C. Nijmegen


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Divisie
22 April 2019, 14:30
Goffertstadion, Nijmegen

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.