Voorlopige speelschema Eerste Divisie bekendgemaakt


RKC Waalwijk opent het nieuwe seizoen op 17 augustus met een thuiswedstrijd tegen SC Telstar. Dit staat in het conceptprogramma voor de voetbaljaargang 2018-2019, welke vandaag door de KNVB is gepresenteerd.

Na de seizoensouverture tegen de Witte Leeuwen, gaan de Geelblauwen op vrijdag 24 augustus op bezoek bij streekgenoot FC Den Bosch. De week daarna staat het thuisduel tegen degradant Sparta Rotterdam op het programma. Op vrijdag 3 mei wordt de laatste competitiewedstrijd gespeeld; RKC ontvangt dan FC Eindhoven in het Mandemakers Stadion.

Volgens de conceptversie van het speelschema speelt ons RKC 34 keer op vrijdag. De Waalwijkers komen één keer op zaterdag en eenmalig op zondag in actie. RKC speelt twee maandagwedstrijden: op 1 april 2019 (aftrap 20.00 uur) thuis tegen FC Twente en op 22 april (aftrap 14.30 uur) uit tegen N.E.C. Nijmegen.

Klik hier voor meer informatie m.b.t. het volledige conceptprogramma. 

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Jong FC Utrecht

Keuken Kampioen Divisie
26 Oktober 2018, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Online Sponsoren

E-kortingscode Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl

Verleng en win!

Maak kans op een gesigneerd wedstrijdshirt. Stuur jouw unieke verhaal op & verleng je seizoenkaart!

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.