Oefenduel Zulte Waregem vs. RKC Waalwijk eindigt in 3-1


Twee dagen na de jaarlijkse Open Dag werkte ons RKC Waalwijk al haar tweede oefenwedstrijd af. Om 17.00 uur werd er afgetrapt op het sportpark KFC Sparta Petegem te België. Tegenstander was Zulte Waregem, zij die eveneens gesponsord worden door partner Willy Naessens.

RKC Waalwijk zou deze namiddag aantreden met twee verschillende elftallen. De eerste kans voor RKC Waalwijk in de eerste helft bleek ook direct de grootste. Uit een corner kon Leon van den Hoven de bal inschieten. Zijn inzet ging via de bovenkant van de lat over het vijandelijke doel. Waar RKC Waalwijk in de eerste helft niet wist te scoren deed de opponent dat wel. Na een aanval over de linkerflank werd de bal door Bongonda binnengeschoten; 1-0. Tien minuten later volgde het rustsignaal.

Na elf wisselingen in de rust ging RKC Waalwijk in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er niet, doordat Zulte Waregem de 2-0 scoorde. Soisala liet de verdediging kansloos. Diezelfde aanvaller scoorde met een fraai afstandsschot in de 79ste minuut zelfs de 3-0. Saïd Bakari deed namens de Geelblauwen in de 84ste minuut nog wat terug en bracht de eindstand op 3-1.

Opstelling eerste helft:

Zielschot (k), Gaari, G. Ndefe, Drost, Quasten, Meulensteen, Hiwat, van den Hoven, Vermeulen, De Graauw en Koenraat.

Opstelling tweede helft:

Vaessen (k), R. Ndefe, Van Weert, Nikolov, Langras, Haddouchi, Bakari, Tahiri, Huijgens, Rienstra en Maatsen.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

FC Volendam

Keuken Kampioen Divisie
22 Februari 2019, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Voetbaluitslagen.com Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl Voetbaluitslagen.com e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.