Willy Naessens prijkt ook komend seizoen op de Geelblauwe rug


De partnerovereenkomst tussen RKC Waalwijk en Willy Naessens Industriebouw is met een jaar verlengd. Het logo van dit bijzondere familiebedrijf is sinds september 2016 terug te vinden op de onderrug van de thuis- en uittenue ’s van RKC Waalwijk en pronkt ook in het seizoen 2018-2019 op die positie.

‘’In het najaar van 2016 zijn we dit partnership met Willy Naessens aangegaan. We kunnen concluderen dat het een succesvolle zakelijke periode is geweest. Gezamenlijk hebben we mooie projecten uitgerold en is het goede gevoel van beide kanten gebleven. Ik ben blij dat we de samenwerking met deze trouwe partner verder gaan intensiveren. De kick-off op 10 juli, het bedrijfsbezoek in België met onze businessclubleden en de wedstrijd om de Willy Neassens Cup tegen Zulte Waregem, was zeer geslaagd. In dit geval kijken we er zowel letterlijk als figuurlijk naar uit om samen te bouwen aan de toekomst van ons RKC Waalwijk’’, reageerde commercieel directeur Willem van der Linden met een knipoog.

De bouwgroep Willy Naessens is een onderneming gespecialiseerd in de bouw van onder andere MKB-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren en commerciële ruimtes. Het familiebedrijf staat voor het perfecte bouwsysteem, zowel structureel als esthetisch en dit voor bijna elke toepassing. Door zijn totale verticale integratie heeft de bouwgroep alles in eigen beheer, van ontwerp, engineering en productie tot eigen transport en montage.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

FC Volendam

Keuken Kampioen Divisie
22 Februari 2019, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Voetbaluitslagen.com Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl Voetbaluitslagen.com e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.