Kaartverkoop RKC Waalwijk – SC Telstar is van start


Kaarten voor de eerste thuiswedstrijd van ons RKC in het seizoen 2018/2019 zijn vanaf nu verkrijgbaar. De aftrap van de eerste wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie vindt plaats op vrijdag 17 augustus om 20:00 uur.

Supporters van RKC Waalwijk die voor de ontmoeting tegen Telstar tickets willen aanschaffen kunnen onder meer terecht bij onze fanshop. Voor de actuele openingstijden van de RKC Waalwijk kan je terecht op de onze website. Daarnaast is het ook mogelijk om tickets voor de thuiswedstrijden van RKC Waalwijk online aan te schaffen. Tickets voor de wedstrijd tegen Telstar kunnen inmiddels besteld worden door op onderstaande button te klikken!

Koop je tickets! >

Wedstrijddag

De stadionkassa’s van het Mandemakers Stadion zijn op de wedstrijddag geopend. Vanaf één uur voor de wedstrijd kun je daar nog kaarten kopen.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


SBV Excelsior


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Play-Offs
22 Mei 2019, 18:30
Van Donge & De Roo Stadion, Rotterdam

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.