Kaartverkoop RKC Waalwijk – SC Telstar is van start


Kaarten voor de eerste thuiswedstrijd van ons RKC in het seizoen 2018/2019 zijn vanaf nu verkrijgbaar. De aftrap van de eerste wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie vindt plaats op vrijdag 17 augustus om 20:00 uur.

Supporters van RKC Waalwijk die voor de ontmoeting tegen Telstar tickets willen aanschaffen kunnen onder meer terecht bij onze fanshop. Voor de actuele openingstijden van de RKC Waalwijk kan je terecht op de onze website. Daarnaast is het ook mogelijk om tickets voor de thuiswedstrijden van RKC Waalwijk online aan te schaffen. Tickets voor de wedstrijd tegen Telstar kunnen inmiddels besteld worden door op onderstaande button te klikken!

Koop je tickets! >

Wedstrijddag

De stadionkassa’s van het Mandemakers Stadion zijn op de wedstrijddag geopend. Vanaf één uur voor de wedstrijd kun je daar nog kaarten kopen.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Jong FC Utrecht

Keuken Kampioen Divisie
26 Oktober 2018, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Online Sponsoren

E-kortingscode Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl

Verleng en win!

Maak kans op een gesigneerd wedstrijdshirt. Stuur jouw unieke verhaal op & verleng je seizoenkaart!

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.