Verbouwing supporterscafé gaat bijna van start!


De afgelopen maanden is er ontzettend hard gewerkt aan de verbouwing van ons Mandemakers Stadion. De hoofdingang is compleet vernieuwd, net zoals de kleedkamers, spelerstunnel, fitnessruimte en kantoren, dit alles met als doel invulling te gaan geven aan de sportieve ambities voor de komende jaren. Uiteraard denken we ook aan jullie; onze trouwe supporters! En nu de verbouwing van het stadion zo goed als klaar is kunnen we binnenkort starten met de renovatie van het supporterscafé.  

Aan het einde van vorig seizoen vond de verkiezing voor een nieuwe naam voor het supporterscafé plaats. Uit alle inzendingen werd ‘De Fietsenstalling’ middels een online poll gekozen tot meest populaire. Een andere ontwikkeling die heeft plaats gevonden is het vertrek van Jan Beaart. Jan, lange tijd uitbater van het supporterscafé, zal helaas niet terugkeren in De Fietsenstalling. RKC Waalwijk en Jan hebben verschillende keren met elkaar gesproken om te kijken hoe we een goede invulling konden geven aan de werkzaamheden van Jan. Hierbij hebben we een aantal opties geboden die helaas niet aansloten bij de gedachte die Jan hier zelf over had. Uiteraard respecteren we deze keuze en willen we Jan enorm bedanken zijn betrokkenheid en inzet van de afgelopen jaren. Wij wensen Jan ook heel veel succes in de toekomst. Uiteraard zullen wij komend seizoen ook op passende wijze afscheid nemen van Jan in “De Fietsenstalling”.

We streven ernaar om begin oktober te beginnen met de renovatie van het supporterscafé om De Fietsenstalling vervolgens feestelijk te heropenen. We zullen jullie de komende periode via onze kanalen op de hoogte houden van de stand van zaken. Vanzelfsprekend is het supporterscafé volgende week vrijdag, rondom de wedstrijd tegen SC Telstar, geopend. Wij kijken er dan ook naar uit jullie volgende week weer te mogen begroeten in het Mandemakers Stadion.

De prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht van ons. Ben jij één van de winnaars? Neem dan contact met ons op via info@rkcwaalwijk.nl voor de afhandeling van je prijs.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


SBV Excelsior


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Play-Offs
22 Mei 2019, 18:30
Van Donge & De Roo Stadion, Rotterdam

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.