RKC Waalwijk en WINRS verlengen en intensiveren samenwerking


RKC Waalwijk en WINRS (voorheen QPA) hebben de samenwerking verlengd met 5 jaar. Hierdoor blijven de performance coaches Robert van Riel en Rob Westerlaken tot 2023 met hun bedrijf aan de Geelblauwen verbonden.

De afgelopen zomer werd het Mandemakers Stadion grondig verbouwd. Zo zijn er aan de voorzijde van het stadion diverse ruimtes aangebouwd. In een van deze vertrekken is de splinternieuwe praktijk van WINRS gevestigd. Selectie & staf kunnen hier optimaal trainen en revalideren onder de beste begeleiding. Naast de selectie van RKC Waalwijk kunnen ook particulieren bij WINRS terecht voor trainingen en therapieën.

„Ik ben blij dat we de samenwerking met WINRS hebben verlengd. Met hun expertise & innovaties zijn zij al een aantal jaar een belangrijk onderdeel van het voetbaltechnisch beleid. Groot voordeel is dat hun praktijk sinds dit seizoen in het stadion is gevestigd en met deze faciliteiten zetten we als RKC Waalwijk een enorme stap voorwaarts. Met de kwaliteit die WINRS levert en de jarenlange ervaring die zij in de voetbalwereld hebben, hebben wij letterlijk en figuurlijk de top van Nederland op het gebied van performance coaches in huis”, aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Regioteam Waalwijk


-

RKC Waalwijk

6 Juli 2019, 14:30
SV Capelle, Sprang-Capelle

 

RKC Waalwijk webshop

Wedstrijdshirts en alle andere RKC-artikelen vind je hier! Eenvoudig & snel te bestellen.

Download RKC Waalwijk App

Ben altijd op de hoogte van het laatste nieuws, beheer ticket-, merchandise en horeca-aankopen!

Online Sponsoren

Horecarama.nl Onlinecamerashop.nl Flinndal.nl 123Carcam Tuinmeubelshop Drankdozijn.nl Tegeldepot.nl Budgetlight Flyerzone Videofrank.nl Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl Compressiekousen.nl e-kortingscode.nl Horecagrootkeukenshop.nl CVkoopjes.nl Robuustetafels.nl

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.